Meral Akşener'den Hem Ekrem İmamoğlu Hem Mansur Yavaş'a Gönderme!
İYİ Parti lideri Meral Akşener bugünkü Grup Toplantısı'nda kürsüden Nihal Atsız şiiri okudu. Akşener'in şiirin içindeki 'Korkak Yavaş' bölümünü oldukça vurgulu bir biçimde söylemesi bir gönderme olarak algılandı. Konuşmada Ekrem İmamoğlu için de ayrıca özel bir bölüm vardı. 
Reklam
Akaryakıta Zam Bekleniyordu İndirim Haberi Geldi! Motorine İndirim Geliyor
Son günlerde akaryakıta rekor seviyede ÖTV zammının geleceği konuşuluyordu. Araç sahipleri ise her an zam haberi beklemeye başlamıştı ki akaryakıt fiyatlarında düşüş söz konusu oldu. Küresel piyasalardaki hareketlilik ve Brent petrol fiyatlarındaki gerilemenin motorin fiyatlarına yansıması bekleniyor. Peki, motorine ne zaman ve ne kadar indirim gelecek? LPG ve benzin fiyatlarında değişiklik bekleniyor mu? Brent petrol, LPG, benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar oldu?  İşte, 6 Aralık Çarşamba günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları.
Reklam
Reklam
Reklam
Merdan Yanardağ'dan İYİ Partili İsime Sert Tepki! 'Su İçtiğiniz Kuyuya Tükürmeyin'
Gazeteci Merdan Yanardağ, CHP ile İYİ Parti arasındaki anlaşmazlığın sorumlusu olarak kendisi ile birlikte, Enver Aysever, Barış Yarkadaş ve kamuoyu araştırmacısı Kemal Özkiraz gibi isimleri gösteren İYİ Partili isime tepki gösterdi. İYİ Parti'ye ambargo döneminde yayınlarında yer verdiklerini söyleyen Yanardağ, 'Su içtiğiniz kuyuya tükürmeyin' ifadelerini kullandı.
Reklam
Reklam