İş Hayatlarında Yaşadıkları Olayları Paylaşarak Tüm Mesai Yorgunluğunu Üzerimizden Çekip Alan 15 Kişi
Kimimiz ağır işlerde uğraşıyor, kimimiz insanlarla uğraşıyor, kimimiz de bütün gün kafasını bilgisayardan kaldırmıyor. Bir de üstüne sıcak yaz günleri de eklenince iş hayatlarımız bizi epeyce zorluyor. Fakat yaşadığımız bazı absürt olaylar hepimizin iş hayatlarını eğlenceli bir hale getiriyor. Bazılarında kendimizi de görmemizin muhtemel olduğu, iş hayatlarında meydana gelen olayları paylaşarak yüzümüzü güldüren 15 kişi. :)
Uygarlık Geliştikçe Mizahın da Geliştiğinin İspatı, Tarihin En Eski Fıkra Kitabından 1600 Yıllık 10 Şaka
Dünya tarihinin kayıtlara geçen en eski şakasının tarihi Sümerler'e, Milattan Önce 1900'lere dayanıyor: 'Tarihin başından beri bir gün olmamıştır ki, genç bir kadın kocasının kucağındayken osurmasın.'4000 yılda espri anlayışımız pek de değişmemiş anlaşılan. Tarihe geçmiş en eski şaka buyken, en eski şaka kitabı da 4. - 5. yüzyıllar zamanı yazılmış. Philogelos (Kahkaha Seven) isimli 200 şakadan oluşan Yunan yazması bize zamanın mizah duygusu hakkında ipuçları veriyor.Ne dersiniz, bundan 1600 yıl sonra da şu an bakıp güldüğümüz şeylere insanlar bakıp 'ulan eskiden insanlar nelere gülüyormuş, şu rezilliğe bak' der mi acaba?
"Ulan Bu da Nereden Dilime Dolandı?" Sorusuna Asla Cevap Bulunamayan 15 Saçma Sözlü Şarkı
Müziksiz yaşarsak ölürüz herhalde. Bazen sevdiğimiz şarkılar dışında istemsizce duyduğumuz anlamsız şarkılar da vardır. Bu şarkılar en çok takside, dolmuşta ya da bir başkası dinlerken duyulur. Kötü bir lanet gibi de bütün gün dilimizde döner durur, mümkün değil kendimize mani olamayız. İşte biz de dilimize doladığımız bu anlamsız şarkılardan bir kısmını belirledik: