3 Korner 1 Penaltı: Sokaktaki İnsanlara 90'ları Yaşatmak
Ne güzel yıllardı 90'lar der dururuz. Hafızalarımıza kazınan güzellikleriyle anar o yılların bir daha gelmeyeceğini biliriz. Gelişen teknoloji ile artık oyunların sokaktan çıkıp telefonlara girmesinden izlediğimiz dizilere kadar birçok konuya özlem duyarız. WhyShy ekibi de bu özlemi sokaktaki insanlara bir nebze olsa gidermek için 90'lı yıllar konulu bir çalışma yaptı.
Reklam
Reklam
Yüzgeçlerini Kullanarak Yürüyen ve Karada Çiftleşen Balık: Çamur Zıpzıpı
Denizde ve karada yaşayabilen garip bir balık türü olan Mudskipper(Çamur Zıpzıpı) karada da çiftleşebiliyor. Ön yüzgeçlerinde bulunan ve diğer balık türlerinin hiçbirinde bulunmayan çift kemik ve eklemleri sayesinde çamur üzerinde yürüyebilen bir balık olan çamur zıpzıpı yumurtalarını da çamur içine açtığı oyuğa bırakıyor.
Reklam
Reklam
Ülkemizin Güzelliği! İki Mevsim Arası 50 Kilometre
Van'ın yüksek kesimlerin karla kaplanması, vatandaşlara sonbahar ve kış mevsimini bir arada yaşatıyor. Çatak ilçesinde sonbaharın sarı tonları hakimken, 50 kilometre uzaklıktaki komşu ilçesi Bahçesaray'da karla mücadele çalışmaları yürütülüyor.AA
Reklam
'Basın Özgürlüğü' Çıkışı ile Gündem Olan Güntekin Onay'dan Açıklama
Trabzonspor-Beşiktaş maçından sonra attığı Mete Kalkavan'lı manşetten sonra Beşiktaş ile papaz olan Fotomaç şimdi de Güntekin Onay ile papaz oldu. NTV Spor ekranlarında Beşiktaş maçından sonra atılan manşetin 'Basın Özgürlüğü' adı altında nitelendirilmesini eleştiren Güntekin Onay, Fotomaç gazetesinde bu açıklamalarından dolayı 'Onay, terörörgütü propagandası yapan gazetecilerle, hakemin hatasını ortaya seren gazetecileri aynı kefeye koydu.' açıklamalı bir haberi yapılmıştı. Bir anda kendini siyasi bir tartışmanın içinde bulan Onay o sözlerine açıklama getirdi.
Reklam