Görüş Bildir
Haberler
Zuhal Topal Sunduğu Yemek Programına Dair Şok İtiraflarda Bulundu! Yarışmacının Çorbasından Kurt Çıktı...

Zuhal Topal Sunduğu Yemek Programına Dair Şok İtiraflarda Bulundu! Yarışmacının Çorbasından Kurt Çıktı...

Müge Kakşi
13.09.2021 - 19:15

FOX Tv'de yemek programı yapan başarılı sunucu Zuhal Topal TV8'e transfer oldu. Bugün TV8'de 2. Sayfa adlı magazin programına konuk olan Topal sunduğu Zuhal Topal'la Sofra'da programına dair samimi açıklamalarda bulundu. Topal'ın bir yarışmacının çorbasından kurt çıktığını söylemesi üzerine herkes şoke oldu. İşte Zuhal Topal'ın itirafı...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

FOX Tv ekranlarında Zuhal Topal'la Sofrada adlı yemek programını sunan Zuhal Topal yeni sezon için kanaldan zam istemesi üzerine kabul edilmeyince kanalla yollarını ayırmıştı. Yeni sezon için TV8 ile anlaşan Topal bugün TV8'deki magazin programında bulunduğu itiraflarla herkesi şaşırttı. Yarışmacının çorbasından kurt çıktığını söyleyen Topal'ın itirafları sosyal medyada gündem oldu.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA: YARIŞMACININ ÇORBASINDAN KURT ÇIKTI

TV8'de ekrana gelen '2.Sayfa' programına konuk olan Zuhal Topal, yayın tarihi boyunca başına gelen en ilginç olayı anlattı.

Sunumunu üstlendiği 'Zuhal Topal'la Sofrada'da yarışan bir yarışmacının çorbasında kurt çıktığını anlatan Zuhal Topal, 'Hiç bozuntuya vermedim. İçindeki üründen kaynaklı böyle bir kurtlanma durumu olmuş. O yarışmacı daha sonra birinci oldu. Yemekleri çok lezzetliydi. Öyle bir talihsizlik yaşadı' şeklinde konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın