Görüş Bildir
Haberler
Zoru Denemekten Korkmayanlara: Gerçekleştirilmesi En Zor 15 Seks Pozisyonu

Zoru Denemekten Korkmayanlara: Gerçekleştirilmesi En Zor 15 Seks Pozisyonu

cakyz
05.05.2017 - 14:17

Pozisyonu her ne olursa olsun, seks muhteşem bir şeydir. Ancak kimi zaman yeni şeyler denemek, yeni zevkler tatmak isteriz. İşte ilgilisi için gerçekleştirilmesi en zor 15 seks pozisyonu:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Lotus

1. Lotus

Erkeğin klasik yoga pozisyonunda oturduğu, kadının ise erkeğin kucağına oturarak partnerini kolları ve bacaklarıyla sardığı bu pozisyon, kolay görünse de ne kadar zor olduğu pratikte anlaşılan bir pozisyondur.

2. Örümcek

2. Örümcek

Görselde tasvir edilen örümcek pozisyonu, kol kaslarını kullanarak kendisini havada tutması gerektiği için özellikle kadın için zordur.

3. El Arabası

3. El Arabası

Hem çok zor hem de çok tehlikeli bir pozisyon olan el arabasında erkek, partnerinin arkasında durur ve kadın da bacaklarını erkeğin beline dolar. Bu pozisyon da özellikle kadınlar için en zorlarından biridir.

4. Kenetlenme

4. Kenetlenme

Çok zor bir başka pozisyon olan kenetlenmede erkek ayakta durur, partnerini kucağında taşır; kadın ise bacaklarını erkeğin beline dolar ve birleşme gerçekleşir. Bu pozisyon için erkeğin üst bedeninin çok kuvvetli olması gerekmektedir.

5. Güğüm

5. Güğüm

Bir başka zor pozisyon ise güğümdür ve kadının duruşu boyun ve omuzlarına aşırı yük bindirdiği için aynı zamanda tehlikelidir de...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Denizanası

6. Denizanası

Bu pozisyonda erkek çömelir de üst bedenini düz tutar. Kadın ise bacaklarını açarak squat pozisyonunda erkeğin önünde durur ve birleşme gerçekleşir. Denizanası iki cins için de zor ve can sıkabilecek bir pozisyondur.

7. Omuzda Duruş

7. Omuzda Duruş

Bu pozisyon hem kadının boynunda yarattığı baskı, hem de erkeğin penisinin aşağı doğru bükülmesi sebebiyle zor ve tehlikelidir.

8. Akordeon

8. Akordeon

Erkeğin uzanarak bacaklarını kaldırdığı bu pozisyonda, kadın squat pozisyonunda durur ve birleşme gerçekleşir. Akordeon da penisin bükülmesi sebebiyle tehlikeli bir pozisyondur.

9. Londra Köprüsü

9. Londra Köprüsü
www.ghnews360.com

Klasik kadın üstte pozisyonundan tek farkı erkeğin köprü hareketi yapmasıdır. Görüldüğü üzere erkeğin gücünü ve dengesini iyi kullanması gerekmektedir.

10. Üçlü Lindy

10. Üçlü Lindy

Üçlü lindy en fantastik pozisyonlardan biridir. Ayakta duran erkek, kadını ters şekilde kucağına alarak içine girer. Partnerlerin sağlam sporcular olması gerektiği konusuna değinmeye gerek bile yok...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Asılı Makas

11. Asılı Makas

Bu pozisyonda erkeğin kadını çok dikkatli bir biçimde taşıması, kadının ise bedenini gergin ve düz tutarak tek kolundan aldığı güçle denge sağlaması gerekmektedir. Listedeki en zor pozisyonlardan biri olduğu görselden de anlaşılmaktadır.

12. Sıcak Çekişme

12. Sıcak Çekişme

Partnerlerin oturur durumdayken birleşmeleri, daha sonra ise birbirlerini kollarından tutarak geriye yaslanmaları gerekmektedir. Bu pozisyonda erkek ve kadın birbirlerini eşit güçle çekmedikleri takdirde penis zarar görebilmektedir.

13. Üst Geçit

13. Üst Geçit

Bu pozisyonda kadın sırt üst uzandıktan sonra vücudu ikiye katlanacak biçimde bacaklarını kaldırmakta ve erkek de yan bir şekilde kadının üstünde durarak içine girmektedir. Kadının boynu ve beli zarar görebileceği için oldukça tehlikeli bir pozisyondur.

14. Amazon

14. Amazon

Bu pozisyonda erkeğin sırt üstü uzanarak dizlerini karnına doğru çekmesi, kadının ise partnerinin üzerinde squat pozisyonu alması gerekmektedir. Diğerleri kadar tehlikeli olmasa da, gerçekleştirmesi oldukça güç bir pozisyondur.

15. Jugghead

15. Jugghead

Erkek yere uzanır, bacaklarını koltuğun üzerine koyar, kadın dört ayak üzerinde durur ve erkek belini aşağı yukarı hareket ettirerek parnerinin içine girer. Jugghead, listedeki en az güç gerektiren ve en kolay gerçekleştirilebilecek pozisyondur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
329
247
177
133
124
124
77
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
trendhub

karı mı sikiyoruz, intihar mı ediyoruz belli değil

WHOAMI

HE AQ KIZI BULDUK DA POZISYONU KALDI... BURDA YOKLUKTAN KIRILIYORUM RESMEN ! YETTI GARİ ÇEVİRİP KENDİME SOKACAM.. 😤

Mystery man

Aynen.

Kenan Arısoy

pozisyon değil geç gelmek sanatdır