Görüş Bildir
Haberler
'Zarafet' Kelimesinin Vücut Bulmuş Hali: Audrey Helpurn'den Yeni Yılda Dikkate Almamız Gereken 14 Söz...

'Zarafet' Kelimesinin Vücut Bulmuş Hali: Audrey Helpurn'den Yeni Yılda Dikkate Almamız Gereken 14 Söz...

2022’ye yani yeni bir yıla girmemize çok az kaldı. Şimdi geride bıraktığın yılı düşünmeli, dersler çıkarmalı ve önüne bakmalısın. Ne geçmişe takılı kalmak ne de sadece geleceğe odaklanmak seni mutlu etmez. Önemli olan her adımında bu ikisinin varlığının farkında olmaktır. Hayallerin nedir, neler başardın, kendini iyi hissetmeni sağlayan şeyler neler, koca bir yılı kimlerle geçirdin, aslında kimlerle geçirmek istiyorsun… Tüm bunlar yeni yılını şekillendirecek sorular olabilir. Tek yapman gereken kendine zaman ayırıp, kendinle konuşmak ve kendini dinlemek. Bu meditasyonun sırasında okuyabileceğin, akıllı, güçlü ve zarafet tanrıçası Audrey Helpurn'te ait sözleri buraya bırakıyorum. Umarım dünyayı etkileyen bu kadın sana da ilham verir.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Zarafeti ve güzelliğiyle Hollywood’un ikonik yıldızlarından biri Audrey Hepburn. Aslında o bir Hollandalı ama yeteneği ve içtenliği sayesinde Hollywood’un altın çağına damgasını vurmuş bir isim. Sadece oyunculuğuyla da değil üstelik. İyi bir insan olması, kendini ihtiyacı olanlara yardıma adaması ve kadınlara destek vermesiyle de bunu sağladı. Göz alıcı güzelliği, büyüleyici tavırları ile gönüllerde yer eden oyuncunun, söylemleriyle yeni yıla farklı bir bakış açısıyla girebiliriz. İşte Audrey Hepburn'un ilham verici sözleri...

“Her şeyi bir anda anlayamazsın. Uzun bir hayat ve güzel bir akşam yemeği arasında sadece bir fark vardır. Akşam yemeğinde en tatlı şeyler en son gelir.”

“Nasıl yaşanacağını, kenarda durup izlemeden dünyanın nasıl hem içinde hem dışında olunacağını öğrendim. Bir daha asla ama asla hayattan kaçmayacağım. Aşktan da…”

“İmkansız diye bir şey yoktur! Çünkü ‘imkansız’ kelimesinin içinde bile ‘imkan’ vardır.”

“Sesini iyi ayarla! Neden değiştiresin ki? Kavga esnasında yükseltince daha mı haklı oluyorsun? Herkesin bir yaratılış sesi var, kendini tanı ve mutlu ol.”

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

“Bir insan hakkında, başkalarının onun hakkında söylediğinden çok, onun başkaları hakkında söylediklerinden fikir sahibi olabilirsiniz.”

“Asla yok olmayan tek güzellik, zarafettir.”

“Pembeye inanıyorum. Gülmenin en iyi kalori yakan şey olduğuna inanıyorum. Öpüşmeye, çok öpüşmeye inanıyorum. Her şey ters gider gibi görünürken güçlü olmaya inanıyorum. Mutlu kadınların en güzel kadınlar olduklarına inanıyorum. Yarının başka bir gün olduğuna inanıyorum ve mucizelere inanıyorum.”

'Hayatı hayat yapan en önemli şey 'mutlu olmak'tır. İşte bu, tüm sorunların en gizli anahtarıdır.'

'Yaşamak, bir müzeyi hızlıca gezmeye benzer. Gördüklerini hazmetmen, onlar üzerinde düşünmen ve müzedekiler hakkında okuman zaman ɑlır. Her şeyi bir anda anlayamazsın. Uzun bir hayat ve güzel bir akşam yemeği arasında sadece bir fark vardır. Akşam yemeğinde en tatlı şeyler en son gelir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

'Bir kadının güzelliği gözlerinde görülür. Çünkü aşkın ikamet ettiği kalbine açılan kapı, gözlerdir.'

'Yaş aldıkça iki elin olduğunu keşfedersin; bir tanesi kendine yardım eder, diğeri başkalarına...'

“Şu kedi gibiyim, isimsiz bir serseri. Biz kimseye ait değiliz, kimse bize ait değil. Birbirimize bile ait değiliz.”

“Hayatta tutunabileceğiniz en iyi şey birbirinizsiniz.”

'Gerçek arkadaşlar, seçebildiğiniz ailenizdir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Onedio İyi Yıllar Diler...

Onedio İyi Yıllar Diler...

Hoş Gelsin 2022 🙏🏻

Her an yeni bir başlangıçtır. Her yolculuk yeni bir şeyler keşfetmek için yeni bir maceradır. Aslında; yeni başlangıçlar ruhunuzun başka bir parçasını fark etmek içindir. Tek yapman gereken başlamak! Başla... Yeni bir iş, yeni bir ev, yeni bir yolculuk, belki yeni arkadaşlarla ya da hayatının aşkını aramaya başla. Ve sonunda; tüm yeni başlangıçlar bir kutlamayı hak eder.

2021'in açtığı bütün yaraları sardığınız, sevdiklerinizle birlikte musmutlu olacağınız bir 2022 diliyoruz. ❤

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın