Görüş Bildir
Haberler
Zamanında FIFA ve PES Serilerine Kafa Tutan Goley'e Ne Oldu?

Zamanında FIFA ve PES Serilerine Kafa Tutan Goley'e Ne Oldu?

Bir dönem Netmarble ve Netmarble'ın alt kuruluşlarından Joygame tarafından çıkartılan Goley çıkış yaptığı ilk dönemde büyük bir oyuncu kitlesine ulaşmış olsa da ilerleyen dönemde oyundaki sıkıntılarla birlikte Goley de çöküşe sürüklendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kısa sürede büyük bir oyuncu kitlesi toplamayı başardı.

Kısa sürede büyük bir oyuncu kitlesi toplamayı başardı.

Değişik dinamikleri ve eğlenceli oyun yapısıyla birlikte oldukça geniş oyuncu kitlesine ulaşan Goley, FIFA'nın FUT moduyla birlikte büyük kazançlar elde edeceği oyuncu kartları sistemiyle oyuncuları kendisine çekmeyi ve güzel kazançlar elde etmeyi başardı.

Goley'in çöküşü nasıl başladı?

Goley'in çöküşü nasıl başladı?

Goley aslında birçok oyuncu tarafından oldukça sevilmişti ancak çıkan güçlü kartların yüksek fiyatlarla satılıyor olması bazı oyuncuları hilelere, kart kopyalamaya ve oyun açıklarını kullanmaya itti. Goley hile, kart kopyalama ve oyun içi açıklar gibi problemleri çözmek yerine oyuncuları bünyesinde tutmak için oldukça güçlü kartları ücretsiz şekilde oyunculara dağıtmaya başladı. Tabii ki bu durum Goley'in kazançlarının azalmasına ve Netmarble şirketinin bu işe dur demesine sebep oldu.

Goley'in çöküşünü ne getirdi?

Goley'in çöküşünü ne getirdi?

Bu kararın ardından Goley'e gelen yeni oyuncular ile eski oyuncuların kadroları arasında uçurum gibi farklar açıldı bu da yeni gelen oyuncuların oyunu kısa sürede bırakmasına sebep oldu. Oyunun öncelikle Kore sunucuları kapatıldı. Ardından Joygame şirketinin Goley için son çırpınışlarının da işe yaramamasıyla birlikte Goley, 17 Ağustos 2018'de Türkiye sunucularını da kapattı ve Goley efsanesi son buldu.

İlginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
4
4
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

vay be güzel oyundu

Evren Yaşar

Kesinlikle harika bi oyundu. Hatırlayan birilerinin olması güzel