Görüş Bildir
Haberler
Yüzün Ne Zaman Gülecek?

etiket Yüzün Ne Zaman Gülecek?

Ahh şu yüzün ne zaman gülecek be? Merak ediyorsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, kendi dertlerini bırakıp bir başkası için üzüldüğün zamanlar oluyor mu?

4. Peki şu anda hayatına bir insanı almak istiyor musun?

5. Sana ne kadar takıntılı olduğunu sorsak kendine 5 üzerinden kaç verirsin? ( 5 = Çok, 1 = Hiç )

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hadi şimdi söyle bakalım. Bu manzaralardan hangisinde olmak sana iyi gelirdi?

7. Ve son olarak, kendini bulunduğun hayata ait olmadığını hissettiğin oluyor mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Vallahi senin yüzün hiç gülmeyecek gibi!

Senin bu çektiğin çile nedir yahu? Hayatını düzene sokmak için elinden geleni yapıyorsun. Ne yaparsan yap bir türlü düzelmediğini görüyorsun ve bu durum seni artık oldukça yıpratıyor. Bir de tüm bunların yanında senin hayata dair karamsarlığını da işin içine katarsak zaten yüzün hiç gülmeyecek gibi. Bundan dolayı artık iş sende! Neden mi? Şu hayatta karşına her zaman engeller çıkabilir. Bu hepimizin hayatında böyledir ama önemli olan bunun üstesinden kendine zarar vermeden gelebilmektir. Sen bu konuda biraz kendini yoruyor gibisin. Evet, kimsenin hayatı sanıldığı kadar kolay değil ama en ufak bir olumsuzlukta pes etmemeliyiz. Kendimize biraz zaman tanıyıp ama çok uzun olmamak şartıyla olayları çözüme bağlamalıyız. Ha bu sefer olmadıysa bir sonraki engelde tekrar ayağa kalkmalı, umutla yolumuza devam etmeliyiz. Biraz da sen kendi kendine bu kötülüğü yapıyor gibisin. Amannn boş ver! Sen elinden geleni yapıyorsan, çaba gösteriyorsan gül geç. Elbet yüzünü güldürecek olaylar seni bulacaktır...

Az kaldı dayan! Önümüzdeki yıl yüzün gülecek!

Az kaldı dayan! Önümüzdeki yıl yüzün gülecek!

Biraz daha dayan çok az kaldı. Bu yıl senin için biraz zor geçmiş olabilir. Aşk hayatın, aile, iş, eğitim, para gibi konular senin canını oldukça sıktı biliyoruz. Özellikle aşk hayatından yana yüzün pek gülmemiş gibi. Hayatına kimi alırsan al hep bir sıkıntı çıkıyor. Sonu hep hüsran hep hüsran... Bundan dolayı hayatına uzun bir süre kimseyi almayı düşünmüyor bile olabilirsin. Para konusunda da yüzün pek gülmüyor gibi. Eline geçmesini istediğin o paranın bir türlü eline geçmediğini düşünüyorsun ama önümüzdeki yıl her şey rayına oturacak gibi. Sadece biraz zamana ihtiyacın var. Bu süreçte karamsarlığa düşmeyip, kendinden emin adımlarla yoluna devam etmelisin. Hayallerini gerçekleştirmen için biraz daha çabala er ya da geç seni bulacaklar. Sonuçta hiçbir şeye emek vermeden sahip olunmuyor. Merak etme bu zamana kadar verdiğin bütün emekler seni bulacak ve o yüzün gülecek!

Önümüzdeki 10 gün içerisinde yüzün gülecek!

Bu 10 gün içerisinde önüne çıkan engelleri bir bir aşacaksın. Bunca zamandır yüzün gülmedi ama önümüzdeki günlerde güzel şeyler yaşayacaksın. Uzun zamandır psikolojik anlamda da kendini kötü hissediyorsun. Kendini her konuda şanssız hissediyorsun. Elini neye atsan bir uğursuzluk mu nedir peşini bırakmıyor. Her şeyden bıkmış, usanmış gibisin. İçinden hiçbir şey yapmak gelmiyor ama yüzünün güleceği günler çok yakında. O yüzden artık toparlanma vaktin geldi. Bundan sonra yeni adımlar atarak yoluna devam etmelisin. İçindeki umutsuzluğu bir kenara bırakmalı, yeni hedefler belirlemelisin. Emin ol, bu hedefler için göstereceğin çaba seni çok iyi hissettirecek. Verdiğin her bir çaba sana güzel bir şekilde geri dönecek. Sadece buna inanarak ilerlemelisin. Özellikle bu 10 gün içerisinde tüm karamsarlığı bırakmalısın. İçin rahat olmalı. Kafana taktığın o sorunları bi sil. Hepsi teker teker hallolacak. İşte o zaman yüzün gülecek!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
384
197
84
53
38
27
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Az kaldı dayan! Önümüzdeki yıl yüzün gülecek!

Efecan Menci

Önümüzdeki 10 gün içerisinde yüzün gülecek. :)

Bozkurt

Önümüzdeki 10 gün içinde gülecekmiş! Okur okumaz gülmeye başladım gerçekten.

Sinem Süel

bende :) imkansız dedim :)