Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Telefon Bağımlısısın?

etiket Yüzde Kaç Telefon Bağımlısısın?

Zeynep Şahin
22.09.2020 - 17:30

Yüzde kaç telefon bağımlısı olduğunu merak ediyor musun?

Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da alalım.

3. Günde ne kadar zamanını telefonuna ayırıyorsun?

4. Arkadaşlarınla buluştuğun zaman telefonunla ilgilenir misin?

4. Arkadaşlarınla buluştuğun zaman telefonunla ilgilenir misin?

5. Dizi veya film aralarında telefonuna bakar mısın?

5. Dizi veya film aralarında telefonuna bakar mısın?
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. İnternetin asla çekmediği bir ortamda ruh halin nasıl olurdu?

7. Uyandığın zaman yaptığın ilk iş nedir?

8. Son olarak en çok kullandığın emojiyi seçer misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

%1 - %20

%1 - %20

Telefonla aran bile yok diyebilirim. Bu internet çağında bunu başarabilmen gerçekten çok güzel. Tebrik ederim! Telefonu sadece gerektiğinde kullanan, sosyal yaşamına olumsuz anlamda etkilemesine asla izin vermeyen birisin. Gün içinde telefona bakmak dahi çoğu zaman aklına gelmiyor. Çevrendeki insanların bu konuda sana imrendiğini, senin gibi olmaya çalıştığını söyleyebilirim. Buluştuğun insanların muhabbet aralarında sürekli telefona bakması seni inanılmaz rahatsız ediyor. Elinden geldiğince onları uyarıyorsun.

%21 - %40

%21 - %40

Sosyal medya hesaplarını kontrol etmede aşırıya kaçmayan, telefonunun sosyal hayatını etkilemesine izin vermeyen birisin! Telefonla çok uzun vakit geçirmekten hiç hoşlanmıyorsun, aynı şeyleri yapmak canını sıkıyor! Onun yerine vaktini başka şeylere ayırmaya özen gösteriyorsun. Gerektiği yerde, gerektiği zaman telefonunu kullanmayı başarabiliyorsun. Çevrendeki insanlarla olduğunda, telefona bakmak aklına bile gelmiyor, bunu başarabildiğin için çok şanslısın.

9. %41 - %60

9. %41 - %60

Kimi zaman sürekli telefonun elinde, kimi zaman tam tersi. Bence bu ruh haline alakalı bir durum. Sıkıldığın ortamlarda ya da kafanı dağıtmak istediğinde genelde telefonunu eline alıyorsun. Bir şekilde o zamanı öldürmeye çalışıyorsun. Bazı dönemler de bakmaya gerek bile duymuyorsun. Bunu başarabiliyor olman çok güzel. Kafanı dağıtmak istediğinde telefonun da dışında başka şeylerle ilgilenebilirsen, daha çok verim alabilirsin. Başaracağına eminim!

%61 - %80

%61 - %80

Arkadaş ortamlarında eline telefonunu almamaya çalışmana rağmen, yine de onsuz yapamıyorsun. Şarjının olmaması senin için büyük bir sorun haline geliyor, bu yüzden şarjın tamamen dolu evden çıkmaya özen gösteriyorsun.  Boş zamanlarında sosyal medya hesaplarına sıklıkla giriyorsun. Senin için bir rutin haline gelmiş. Düzeltmek senin elinde! Arkadaşlarınlayken sağladığın özveriyi, boş zamanların için de sağlayabilirsin. Senin de bu durumun canını sıktığını biliyorum, harekete geçmenin tam zamanı!

%81 - %100

%81 - %100

Tam bir telefon bağımlısısın! Telefonunun yanında olmadığı bir an bile yok. Bu durum seni ciddi anlamda etkiliyor. Ne yazık ki hayatının önemli bir parçası haline gelmiş.. Gün içinde bu kadar sık eline almamaya çalışmanda fayda var. Sana sandığın kadar bir şey katmadığı gibi, sosyal düzenini de olumsuz anlamda etkiliyor. Arkadaşlarına ne kadar değer verdiğini biliyoruz, onlarla olan zamanın kıymetini bil. Sosyal hayatını bu kadar etkilemesine, günlük işlerini bu denli aksatmasına izin verme! Telefonunu eline daha az almaya çalış, boş zamanını başka şeylerle değerlendirmeye çalışabilirsin. İnan bana, bu seni her anlamda olumlu etkileyecek!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
377
139
84
58
46
31
29
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kardohs kurdo

%0 çıktı, tamamen doğru. Günümün 20 saati bilgisayar başında geçiyor, telefona vakit yok

Dolunay

%1 - %20 nE. Külliyen yalan. Annem 'Millet sıkılınca arada telefona bakar sen sıkılınca arada telefonu bırakıyorsun' gibi bir cümle kurar bana hep🥰👍🏻