Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Su, Yüzde Kaç Ateşsin?

etiket Yüzde Kaç Su, Yüzde Kaç Ateşsin?

22.02.2018 - 19:24

Kendi içinde anlaşmazlıklar yaşadığın oluyor mu? Belki de bu, içinde barındırdığın ateş ve su ile ilgilidir!

Öğrenmek istiyorsan yapman gereken çok kolay!

Testi çöz, yüzde kaç su yüzde kaç ateşsin öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle, yaşını öğrenelim!

2. Peki, bir işin var mı? Çalışıyor musun?

3. Söyle bakalım, burcun hangi element grubuna ait?

3. Söyle bakalım, burcun hangi element grubuna ait?

4. Bir ilişkide yaşanan tartışmaları nasıl yorumluyorsun?

5. En yakın arkadaşın seni nasıl tanımlar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seni biraz daha yakından tanımak adına soruyoruz: Asla vazgeçmem dediğin şey ne peki?

7. Şimdi de en sevdiğin mevsimi öğrenelim?

8. Son olarak, hayata dair söylenmiş sözlerden hangisi senin görüşüne daha uygun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

% 1 su, % 99 ateşsin!

% 1 su, % 99 ateşsin!

Verdiğin cevaplara göre sen % 1 su, % 99 ateşsin! Merhaba aranılan lider! Sen o kadar enerjik, o kadar heveslisin ki hedeflediğin bir şeyde başarısız olma olasılığın yok denecek kadar az. İdeallerin, tutkuların ve kendine olan inancınla çevrendekileri de daima olumlu etkiliyorsun. Birinin bu kadar hayat dolu ve cesur olması, elbette herkese ilham veriyor. Hem seviliyor, hem de takdir ediliyorsun. Özgürlüğüne düşkün olmanı anlıyoruz, sadece hem bu durumda hem de egon konusunda biraz içinde barındırdığın suyun etkisine bırak kendini. Böylece sen dahil kimse sonunda üzülmemiş olur!

% 25 su, % 75 ateşsin!

% 25 su, % 75 ateşsin!

Verdiğin cevaplara göre sen % 25 su, % 75 ateşsin! Her ne kadar canlı ve güçlü bir yapıya sahip olsan da, suyun da etkisiyle duygusal yanın seni asla yalnız bırakmıyor! Yani ne kadar özgürlüğüne düşkün olursan ol, duyguların işin içine girmekten kaçınmıyor ve aslında bu da seni egosu yüksek biri olmaktan kurtarıyor. Bu durumda da daha çok sevilen ve özellikle iş hayatında aranılan biri oluyorsun. Başarılı olmak senin için çok önemli, bu yüzden ateşin olduğu kadar suyun etkisine de minnettar olmalısın!

% 50 su, % 50 ateşsin!

% 50 su, % 50 ateşsin!

Verdiğin cevaplara göre sen % 50 su, % 50 ateşsin! Sen tamamen denge insanısın! Hem suyun hem de ateşin verdiği etkiyle son derece yaratıcı ve hevesli bir yapıya sahipsin. Bunu hem duygusal anlamda, hem de pratikte düşünebilirsin. Aklını koyduğunu ya da hayal ettiğini yapmada üstüne yok! Aynı anda hem duygusal ve romantik, hem de serbest bir yapıya sahip olabiliyorsun. Bu da seni vazgeçilmez yapıyor!

% 75 su, % 25 ateşsin!

% 75 su, % 25 ateşsin!

Verdiğin cevaplara göre sen % 75 su, % 25 ateşsin! Sen tam anlamıyla bir romantiklik timsalisin! Değer verdiğin insanları mutlu etmeyi kendine görev edinmiş durumdasın. Çünkü sen herkesi kendin gibi görüyor ve ona göre hareket ediyorsun. Sezgilerin son derece kuvvetli, ayrıca başkalarına karşı da son derece anlayışlısın. Ama içinde gizliden gizliye barındırdığın ateşin de etkisiyle, özellikle haksızlık yapıldığında verdiğin tepkiler ağır olabiliyor! E, o kadar da olsun ama değil mi?

% 99 su, % 1 ateşsin!

% 99 su, % 1 ateşsin!

Verdiğin cevaplara göre sen % 99 su, % 1 ateşsin! Senin doğanda tam anlamıyla duygusallık var! Yani, birini sevdiğinde ona bütün duygularınla bağlı oluyorsun, birini incitmekten de daima kaçınıyorsun! Daima sakinlikten yanasın, bir anda parlayıp her şeyi berbat etmektense bunu önce içinde halletmeye çalışıyorsun. Hayal gücün yüksek ve bu sayede de oldukça yaratıcısın! Tabii herkeste olduğu gibi sende de ufak tefek ateşin etkileri yok değil, ama bunu başkalarına yansıtmamak için her şeyi yapıyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1175
474
269
94
64
51
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın