Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Şerbetli, Yüzde Kaç Sütlü Tatlısın?

etiket Yüzde Kaç Şerbetli, Yüzde Kaç Sütlü Tatlısın?

01.11.2018 - 16:56

Hepimiz biliyoruz ki sen çok tatlısın! Ama şerbetli tatlılar gibi mi, yoksa sütlü tatlılar gibi misin, onu ancak testi çözünce öğreneceğiz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sevimli dostlarımızla başlıyoruz! Hangisi tatlılıktan ölüp bitiyor?

2. Tatlıdan önce yemek yemek lazım. Hangisini tercih edersin?

3. O zaman şimdi de bir atıştırmalık seç!

4. Tatlı krizlerini nasıl çözersin?

5. Daha çok hangi özelliğinle iltifat alırsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin içeceğin hangisi?

7. Sence hangisinin kokusu daha güzel?

8. Son olarak, dondurmanı neli alırsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

% 100 şerbetli tatlısın!

% 100 şerbetli tatlısın!

Sen tatlıların en tatlısısın! O kadar tatlısın ki, insanlar sana doyduklarını düşünse de yine de seninle olmak istiyorlar. Bir insanın sahip olacağı en tatlı arkadaşsın sen! Hatta bir ilişkiyi ayakta tutan, ilişkinin gülen yüzü daima sen oluyorsun. Sadece bazen şerbetin fazla geliyor olabilir, böyle zamanlarda bir nebze senden uzak durmak isteyebilirler. Yine de buna dayanamayacaklarından eminiz!

% 75 şerbetli, % 25 sütlü tatlısın!

% 75 şerbetli, % 25 sütlü tatlısın!

Sen adeta tatlılıkta çığır açıyorsun! Yaşın kaç olursa olsun aynı tatlılık sende kalıyor. Bu yüzden yıllarca görüşmediğin insanlar bile senin hiç değişmediğini düşünüyor. Bazen bu sevimliliğini kullanarak çevrendekileri biraz zorladığın anlar oluyor. İnsanların üstlerine gitmemekte fayda var. Sen olduğun gibi davran yeter, fazlası zaten bir miktar zorlama olabilir.

% 50 şerbetli, % 50 sütlü tatlısın!

% 50 şerbetli, % 50 sütlü tatlısın!

Dünyanın en tatlı ve en dengeli insanı, merhaba! Her şeyi nasıl dozunda ayarlıyorsun inan bilmiyoruz. Ama bunun tarifini bize versen çok iyi olur. Sen herkesin ihtiyaç duyduğu, neşesi, enerjisi yerinde mükemmel bir arkadaşsın. Aynı zamanda mükemmel bir sevgilisin de! Asla boğmuyorsun, insanları sıkacak davranışlarda bulunmuyorsun. Mü kem mel sin!

% 65 sütlü, % 35 şerbetli tatlısın!

% 65 sütlü, % 35 şerbetli tatlısın!

Sen tatlılıkta çığır açmış, ama asla boğmayan bir insansın! Şerbetli tatlılar gibi değilsin bi' defa, yedikçe kesilmiyor insan. Sen böyle tam dozunda, yemelere doyulamayan tatlılardansın. Tabii şerbetin de var ve insanları şeker komasına sokacak cinsten değil. Tam anlamıyla iyi bir arkadaşsın. Her insanın hayatında senden bir tane olsa, eminiz ki kimsenin derdi tasası kalmazdı. Enerjini çevrene yaymaya devam et!

% 83 sütlü, % 17 şerbetli tatlısın!

% 83 sütlü, % 17 şerbetli tatlısın!

Sen gönülleri fetheden, sensiz yapılamayan bir karaktere sahipsin. Seni tanıyan herkes öyle büyük bir değer veriyor ki sana, bunu kazanmak dünyadaki en büyük zenginlik! Senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan vardır ki... Sahip olduğun değerleri asla kaybetme, öncelikle kendini 🤪 Bu kadar ciddiyet yeter senin gibi insana, hadi neşelenmeye devam!

% 100 sütlü tatlısın!

% 100 sütlü tatlısın!

Tam ayarında, mükemmel tatlılıkta bir insan var karşımızda! O kadar tatlısın ki, girdiğin çevrede fark edilmemen mümkün değil. Samimiyetin sayesinde de kolayca sevdiriyorsun kendini. 'Çok tatlısın çok, seni veren Allah'a şükürler olsun' diyesi geliyor insanın. Çevrendeki insanlar da çoğunlukla senin gibi oluyor, birbirinizi çekiyorsunuz yani. Sen yine de hemen herkesle samimiyet kurmamaya çalış, çevrende bu mükemmel tatlılığı kıskanan insanlar belirebilir. Buna dikkat ettikten sonra senin güzel enerjini ve neşeni bozacak hiçbir şey yok!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
319
213
135
39
14
11
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

% 50 şerbetli, % 50 sütlü tatlısın! Dünyanın en tatlı ve en dengeli insanı, merhaba! Her şeyi nasıl dozunda ayarlıyorsun inan bilmiyoruz. Ama bunun tarifini... Devamını Gör

Gizem Yenikler

% 100 sütlü tatlısın!Tam ayarında, mükemmel tatlılıkta bir insan var karşımızda! O kadar tatlısın ki, girdiğin çevrede fark edilmemen mümkün değil. Samimiyet... Devamını Gör

Vatan Aşkı

%100 şerbetli tatlısın !