Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Romantik, Yüzde Kaç Odunsun?

etiket Yüzde Kaç Romantik, Yüzde Kaç Odunsun?

Efe Çağlayan
16.08.2017 - 18:06 Son Güncelleme: 29.11.2018 - 13:42

İlişkilerindeki davranışlarına göre yüzde kaç romantik, yüzde kaç odunsun? Yapman gereken sadece 8 soruyu cevaplamak!

Hazırsan teste başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım! Sana göre aşk bunlardan hangisi?

2. Seni partnerinde en çok çeken şey genelde ne oluyor?

3. Yarın eşinizle evliliğinizin birinci yıl dönümü ve sizin planınız?

4. Partnerine gönlünden kopan bir demek çiçek hediye et!

5. Peki partnerinden beklentin nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Partnerinle ilişkin en çok hangi ünlü çiftin ilişkisine benziyor?

7. Partnerinle kavga ettiğiniz ya da tartıştığınız anda hangi yöntemi izlersin?

8. Son olarak sence sevgilin bu testi çözse hangi sonucu çıkarır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%100 Romantiksin!

%100 Romantiksin!

Verdiğin yanıtlara göre senin romantiklik oranın yüzde 100. Doğuştan romantiksin yani. Kanında 1 gram bile odunluk yok. Tutkulu, duygusal, yaşamayı bilen, hayattan zevk alan bir yapın var. Nasıl mutlu olunacağını çok iyi biliyorsun.  Konuşmaya başladığında dudağından dökülen kelimelere partnerin hayranlıkla bakıyor. Sevdiğin kişiyi etkilememe gibi bir ihtimalin yok. Seni bir bulan bir daha bırakmamak için uğraşır, uğraşıyor da. Düşünceli, nazik, kibar... Ne kadar etkileyici özellik varsa sende toplanmış. İnsanlarda öyle bir iz bırakıyorsun ki ömürleri boyunca kalplerine kazınıyorsun. Senin gibi biriyle bir kez yola çıkanın seni unutması mümkün değil!

%83 Romantik, %17 Odunsun!

%83 Romantik, %17 Odunsun!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde 83 romantik, yüzde 17 odunsun. Buna şaşırdığını sanmıyoruz çünkü romantiklik senin genlerine işlemiş. Yani romantiklik senin sonradan edindiğin değil doğuştan kazandığın bir yetenek. Sen adeta romantizmi satır satır, cümle cümle, hece hece kitaplara işlemiş gibisin. İçinde zaman zaman odunluk baş gösterse de komple bir romantik olduğunu söyleyebiliriz. Asla vazgeçemeyeceğin tek özelliğin romantizm olmuş.  Ne romantizm kötü bir şey ne de romantiklik kötü bir huy. Senin gibi insanların özlemiyle yanıp tutuşuyor bu dünya!

%67 Romantik, %33 Odunsun!

%67 Romantik, %33 Odunsun!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde 67 romantik, yüzde 33 odunsun. Dünyanın en romantik insanı değilsin belki, ama romantiklik senin kanında var. Romantik görüneceğim diye kendini zorlamıyorsun, içinden gelen zaten bu. Aldığın nefes, içtiğin su gibi işlemiş benliğine romantizm. Odun yanın da azımsanmayacak kadar var aslında ama sen o yanının seni ele geçirmesine asla izin vermiyorsun. Romantizm yolundan ayrılmıyorsun. Aynen devam!

%50 Romantik, %50 Odunsun!

%50 Romantik, %50 Odunsun!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde 50 romantik, yüzde 50 odunsun. Sen her şeyi kararında olan bir insan olarak tabii ki romantiklik/odunluk konusunda da tam kararındasın. Her zaman hafif romantikliğin var fakat aynı oranda odunluğun da var. Seni iyi tanıyan partnerin sendeki bu dengeyi rahatça görüyor. Aslında her ikisinden de bulundurmak hayat açısından çok daha yararlıdır. Aşırıya kaçmayı engeller. En güzeli de bu değil mi zaten?

%25 Romantik, %75 Odunsun!

%25 Romantik, %75 Odunsun!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde 75 romantik, yüzde 25 odunsun. Senin için tam bir odun diyemeyiz ama içinde buna dair fazlaca izler var. Azıcık romantiklik parçalarının arasında tabii. Canın sağ olsun ya. Hem bazıları yalandan romantik görüneceğim diye yapay yapay hareketlere girişiyor. Sen bunu yapmıyorsun en azından. Doğalsın yani. Daha güzeli var mı bu hayatta?

%100 Odunsun!

%100 Odunsun!

Verdiğin yanıtlara göre senin odunluk oranın yüzde 100. Sen, hiç şüphesiz bir odunsun. Mutlu sonlara, çiçeğe böceğe, kelebeklere inanmıyorsun. Çünkü sen, bu dünyada bu kadar sorun, sıkıntı varken yapmacık hareketler olarak adlandırdığın hareketleri kendini kandırmak olarak görüyorsun. Sen kötü değilsin kesinlikle biraz oluruna bırakanlardan ve çok düşünmeyenlerdensin. Mutluluğu bu şekilde buluyorsun ve bu şekilde devam etmek de senin tercihin. Kim ne derse desin mutlu olduğun yolda ilerle!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
772
380
351
345
117
87
48
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nazan

Hiç sevgilisi olmamış bir kızın şizofren gibi bu testi çözmesinden daha acı bir şey yook sjsjs

Isa Celik

%100 romantik ama tahmin edin ne yok 😂😂

ooppapatya

sevgilim yok ama yine de çözdüm