Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Pasaklı Yüzde Kaç Düzenlisin?

etiket Yüzde Kaç Pasaklı Yüzde Kaç Düzenlisin?

Şeboş
03.04.2017 - 12:32

Vallahi titizlik anlayışı kişiye göre değişir. Kimisi olayı abartır titizim diye geçinir ama olmadık yerde pislik yapar, kimisi  temizlik hastasıdır, kiminin ise dünya umrunda değildir, salmıştır.

O zaman başlıyoruz, bakalım senin ' titizlik ölçün' neymiş;)

1. Evet ilk sorun geliyor, kıyafetlerini ütüsüz giydiğin olur mu?

2. Erkek/kadın karşı cinsle konuşurken neye dikkat edersin?

3. Parayı elledikten sonra el yıkama alışkanlığın var mı?

4. Stokçu musundur?

5. Ciddi misin ya,saçmalama etrafına bakıp tekrar cevaplar mısın bu soruyu lütfen?

6. Koleksiyon yapıyor musun? Yapıyorsan nasıl koruyorsun onları?

7. Ortalık toplarken bir kaç işi aynı anda yapar mısın?

8. Yatarken bile "aman ortalık dağılmasın" diye düşünür müsün?

9. Ve son olarak evcil hayvanın var mı?

%100 Titizsin!

Halıya terlikle basmayan, televizyon kumandasını naylon poşetinden çıkarmayan, evin salonunu müze gibi yapıp sadece misafirlerine sergileyen, aldığı donları eve gelince camaşır suyuna yatıran, kendinden başka herkese vebalı gibi davranan bir yapın var senin. Başkasının evinde parmak uçlarında falan yürüyorsun. Kapıdan içeri girerken o gün giydiğin kıyafetlerini çıkartıp içeriye öyle geçiyorsun. Aslında misafirlerine de yapasın var bunu da ayıp olur artık, dur bakalım sakin lütfen. Bu ne yaa kuzum, hayatı zehir etme kendine Allah aşkına. Biraz mikrop lazım bünyeye. Çamurlarda yuvarlan, yağlı bir şeyler ye sonra parmaklarını yala. Biii kerecik pis pasaklı ol, bak gör hayattan daha çok tat alacaksın ;)

%100 Pasaklısın!

Bunu söylemek istemezdim ama pasaklısın sen yaaa… Odanın dağınıklığını geçtim, toplamadığın için düzenli  halini bile unutmuşsun. Düzeni o şekilde sanıyorsun artık. Çoraplarının tekini bulmak senin için bir lüks.  Üç hafta öncesinden kalan pizza kutusunu yatağının altından çıkartan anneciğine yazık, kadının odana girmesine izin vermediğin için o bile senin kıçını toplamaktan yorulmuş artık. Bak ne diiicem;  bahar geldi, yataktan kalk şöyle gerine gerine, camlarını aç ve odanı havalandırmakla başla bu işe ...Öperim seni!

%50 Titiz, %50 Pasaklısın!

Kamuya açık mekanlarda derli toplu temiz iken, ıvır zıvırlarını dolapların tepiyorsun. Hani halının altına toz süpürecek kadar pasaklı değilsin kabul ama senin ki biraz da kandırmaca gibi. Makyajını temizlediğin an pasağın çıkıyor ortaya . Tamam canım çok üzerine gelmicem ama ne çok titizsin ne de pasaklısın diyebilirim sana. Islak mendil manyakları olur ya hah işte onlardansın sen, oh elimi ağzımı sildim tertemizim ben artık. Parfüm şişesini de üzerine boca da ettin mi tamamdır. Döverim seni biraz daha dikkat;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
715
578
390
232
167
107
83
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Evcil hayvanın olunca pasaklı mı olunuyor sensin pasaklı zekası geri! 👎🏻

Ülker Aliyeva

aaaa %100 pasaklı çıkdım yok yhaa yalan söyleme onedio