Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Doksanlar Çocuğusun?

etiket Yüzde Kaç Doksanlar Çocuğusun?

08.11.2019 - 15:00

Yaşayan bilir, 90'lar oldukça renkli yıllardı.

Peki, sen yüzde kaç 90'lar çocuğusun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Hangisi çocukluğunun vazgeçilmez çizgi filmlerinden biriydi?

3. Çarkıfelek'in en sonunda verilen harflerden sence hangisi en çok işe yarıyordu?

3. Çarkıfelek'in en sonunda verilen harflerden sence hangisi en çok işe yarıyordu?

4. Hangi Atari oyunu favorindi?

5. Birini seç bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de bir film seç!

7. Peki dizi?

8. Son olarak, şimdi olsa da yesem dediğini seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

% 1 doksanlar çocuğusun!

% 1 doksanlar çocuğusun!

Bir insan ne kadar 90'lar çocuğu olamazsa, sen de o kadar olamamışsın. Yani belki o dönemde yaşamış olabilirsin ya da belki de hiç görmedin. Ama 90'lar ruhunu da mı taşımıyorsun? Belli ki evet. Anladığımız kadarıyla sen çok daha durağan, sakin ve kendi halinde bir insansın. Renkli bir hayat pek de sana göre değil. Kabuğuna çekilmeyi seviyorsun ama bize sorarsan biraz etrafınla kaynaşmanda yarar var!

% 17 doksanlar çocuğusun!

% 17 doksanlar çocuğusun!

Kuvvetle muhtemel 90'larda yaşamamışsın ama yaşadıysan da kendini dönemin popülerliğinden, renkli ve hareketli yaşantısından, eğlenceli tarzından bir miktar soyutlamışsın. Yine de 90'lar bu! Seni bir şekilde etkilemeyi başarmış! Sen kaçmaya çalıştıysan bile kişiliğindeki etkisi az çok görünüyor. Belki de biraz daha rahat olmalısın!

% 33 doksanlar çocuğusun!

% 33 doksanlar çocuğusun!

Sen 90'ların o renkli dünyasını içinde bir yerlerde yaşatıyorsun. Duygusal ve sakin kişiliğin 90'lar ruhunu biraz olsun örtse de içinde bir yerlerde bu ruh hala var! Nasıl yansıtacağını bilemiyoruz, belki eğlence ile, belki neşeli tavırlarla ya da o yılların tertemiz arkadaşlıklarıyla. Hangisi olursa olsun içindeki bu ruhu yansıt ve hayatına renk kat!

% 50 doksanlar çocuğusun!

% 50 doksanlar çocuğusun!

Sen 90'lı yılları görmüş geçirmiş ya da en azından sonradan da olsa takip etmiş birisin. İçinde o yılların enerjisi olduğu renkli kişiliğinden belli oluyor. Duygusal bir yapın var, kendini bir yere ait hissettiğinde oradan kopamıyorsun. Arkadaşlıkların da tıpkı o yıllardaki gibi oluyor. Ama bir de son derece modern ve gerektiğinde kendi kabuğuna çekilen bir yapın var. Bu yüzden karmaşık bir yapın olduğunu da söyleyebiliriz!

% 75 doksanlar çocuğusun!

% 75 doksanlar çocuğusun!

Sen kesinlikle 90'ların enerjisine sahipsin! O yıllarda yaşayıp yaşamadığını bilmiyoruz ama, renkli kişiliğini ve arkadaş canlılığını başka bir şekilde açıklayamıyoruz. Kendini de, arkadaşlarını da, yaşadığın hayatı da fazlasıyla seviyorsun. Kurduğun bağlar her zaman çok sağlam oluyor. Kıskanılıyorsun diyebiliriz :)

% 100 doksanlar çocuğusun!

% 100 doksanlar çocuğusun!

Sen ya 90'larda yaşamış bir çocuksun ya da 90'ları tamamen anlamış bir çocuksun! Kendini hangi zaman dilimine ait hissediyorsun bilemeyiz ama, ruhun kesinlikle 90'lara ait! Sen o yılların arkadaşlıklarına, saflıklarına, bütün güzel oyunlarına sahipsin. Hatta hayatın da sabahın erken saatlerinde kalkıp en sevdiğimiz çizgi filmleri izlediğimiz yıllardaki gibi geçiyor. Ne diyelim, şanslısın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
306
149
126
60
45
30
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
drdoof6789

2000 liyim % 100 çıktı 😂

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

bütün hepsi 90'ların malzemesi değil mi ya neye göre çıkıyor bu alakasız oran? %100 doksanlar çocuğuyum ama çıkan sonuca göre kendimden şüphe ettim 🤔😂😂

Sinem Gündüz

2006lıyım ama %100 0lar çocuğusun diyo 90larda dediği şeylerin çoğu 2000lerde vardı