Görüş Bildir
Haberler
Yurt İçi Uçuşlarına Düzenleme: Tek Yön Bilet Fiyatı 450 Lirayı Geçmeyecek

Yurt İçi Uçuşlarına Düzenleme: Tek Yön Bilet Fiyatı 450 Lirayı Geçmeyecek

İç hat uçak biletlerinde tavan fiyat belirlemesi yapıldı. Bilet fiyatları bayram ve özel gün ayrımı yapılmadan tek yönde 450 lirayı geçemeyecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İç hat uçak biletlerinde tavan fiyat, bayram ve özel gün ayrımı yapılmadan tek yönde 450 lirayı aşamayacak. AA'nın aktardığı bilgiye göre, uçak biletlerinin özellikle tatil dönemlerinde astronomik ücretlerle satışına yönelik şikayetler üzerine, 'tavan fiyat belirlenmesi' konusunda düzenlemeye gidildi. Hava yolu şirketleri, iç hat uçak biletlerinin azami satış fiyatı (tavan fiyat) konusunda anlaşmaya vardı.

Bayram ve özel gün ayrımı yok

Bayram ve özel gün ayrımı yok

Şirketler arasında yürütülen görüşmelerde, uçak biletlerinin 'bayram ve özel gün ayrımı yapılmadan' 450 lirayı geçmeyecek şekilde düzenlenmesi kararlaştırıldı.

"Business sınıfı" kapsam dışı

"Business sınıfı" kapsam dışı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yurt içi uçuşlarındaki 'business sınıfı' bilet fiyatları ile yurt dışı bilet ücretlerine herhangi bir sınırlama getirilmeyecek. Bu hafta başlatılacak yeni sisteme göre, iç hatlarda ekonomi sınıfında uçan yolcular, son dakika bileti için en fazla 450 lira ödeyecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
91
11
8
5
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ankhe

Tek yön yurt içi 450 TL ucuz mu? Git gel 900 TL desek? Allah razı olsun. Şimdi yasa var bahanesiyle 100 Liralık bileti de 449,99 TL yaparlar.

Aysun Bulut

Uyguluma güzel olmuş ama 1 kişi için 450 tl çok fazla.TK işi abartmaya başladı.Sadece TK nın gittiği yerele uçak ile gitmek her baba yiğidin harcı değil.

uzaklardan

Hadi ya peki yazın okul zamanı gurbetciler ne olacak? Yazın türk uçak şirketleri oluyor sana turist kazıklıyan sarı taksici. Gurbetciler büyük boykota hazırl... Devamını Gör