Görüş Bildir
Haberler
Yumurtalı Saç Maskesi Tarifleri…

Yumurtalı Saç Maskesi Tarifleri…

Şebnem Sucu
14.09.2021 - 12:09

Saç maskesi dendiğinde en çok tercih edilen bakım yöntemlerinden biri olan yumurtalı saç maskeleri, saçı doğal bir biçimde nemlendirmek ve canlandırmak için oldukça etkilidir. Protein ve biyotin oranı yüksek olan yumurta, zarar gören saçların beslenme ihtiyacını karşılayarak saçların güçlenmesine katkıda bulunur. Herkesin kolaylıkla yapabileceği yumurta içerikli saç maskeleri farklı doğal ürünlerle bir araya geldiğinde saçlarınızda oluşan birçok sorunun üstesinden gelmeye yardımcı olur. İşte yumurtalı saç maskesi tarifleri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saçla ilgili neredeyse tüm sorunlara faydası bulunan yumurta maskeleri hem kolay hem de etkili saç bakımı yapmanın en ucuz yöntemlerinden biridir. Aynı zamanda kepek gibi şikayetleriniz varsa yumurtalı bir saç maskesi deneyerek saç derinizin rahatlamasını sağlayabilirsiniz. Birçok kişinin ortak sorunlarından biri de saç dökülmeleridir. Yumurta içeriğindeki kükürt sayesinde saç dökülmeleri problemlerini azaltmaya ve saçların sağlıklı bir şekilde uzamasına da yardımcı olmaktadır. Bu gibi özellikleri ile yumurtalı saç maskesi tarifleri merak konusudur. Bu sebeple yumurtalı saç maskesi tariflerinize sizler için yazımızda yer vereceğiz. İşte detaylar…

DÖKÜLME KARŞITI YUMURTALI SAÇ MASKESİ

MALZEMELER

2 tane yumurta sarısı

2 yemek kaşığı zeytinyağı

1 fincan su

YAPILIŞI

2 tane yumurta sarısı, zeytinyağı ve 1 fincan suyu karıştırma kabına alın. Hazırlanan karşımı saç diplerinize masaj yaparak tüm saç tellerine uygulayın. 10 günde bir uygulayacağınız bu maskeyi 20 dakika saçınızda bekletin ve ılık su ile durulayın.

KURU SAÇLAR İÇİN YUMURTA MASKESİ

MALZEMELER

1 adet yumurta

2 çorba kaşığı mayonez

1 tatlı kaşığı zeytinyağı

YAPILIŞI

Yumurta, mayonez ve zeytinyağını kabın içinde çırpın. Karışımı saçınıza uyguladıktan sonra 20-30 dakika bekleyin. Daha sonra saçlarınızı su ile durulayın.

YIPRANMIŞ SAÇLAR İÇİN YUMURTA MASKESİ

MALZEMELER

1 adet muz

1 yumurta

2 çorba kaşığı süt

YAPILIŞI

Bu güçlü saç maskesi tarifi için gereken malzemeleri bir kabın içerisinde güzelce çırpın. Tüm malzemelerin iyice karıştığından emin olun. Şimdi ise maskeyi saç derinize ve saçınıza nazikçe uygulayın. 1 saat beklettikten sonra şampuan sürerek saçınızı durulayabilirsiniz.

UZAMAYAN SAÇLAR İÇİN YUMURTA MASKESİ

MALZEMELER

12 yumurta

1 çorba kaşığı hint yağı

YAPILIŞI

Bir kasenin içinde 2 yumurtayı iyice çırpın.  Ardından 1 çorba kaşığı hint yağını ekleyin ve tekrar çırpın. Hazırladığınız maskeyi saç derinize ve saç tellerinize nazikçe uygulayın. Yaklaşık 30 dakika bekletin ve her zamanki gibi şampuanla yıkayın.  Beslenme ve bakım dışında saçlarınızın hızlı uzamasına yardımcı olmak için bu maskeyi 15 günde bir uygulamaya çalışın.

Aşağıdakiler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?