Görüş Bildir
Haberler
YOK ARTIK “for8” !!! çöpçatanlık uygulaması’nda eşleşmeler artık fotoğraf yerine video ile yapılıyor!

YOK ARTIK “for8” !!! çöpçatanlık uygulaması’nda eşleşmeler artık fotoğraf yerine video ile yapılıyor!

Pimood
15.11.2016 - 13:45

Gün geçmiyor ki yeni bir arkadaşlık uygulaması hayatımıza katılmasın. Bu uygulamalar sayesinde günlük rutinlerimize başka başka insanlarla tanışmak, beğendiklerimizle sohbetin dibine vurmak da eklendi.  Sonrası mı? Gelsin yüzyüze tanışmalar, yeni arkadaşlıklar, yeni aşklar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

18+ gençliğin yeni buluşma noktası videolar sayesinde daha gerçek!

Video, fotoğraftan daha gerçek, daha inandırıcı. Yani videoda ne görüyorsan o. Filtrelenmiş görsellerle önce karşı tarafı etkilemek sonra da buluşma yerine geldiğinde hızla oradan uzaklaşmak, kaçacak delik aramak yok! İşte bana göre uygulamanın en güzel yanı bu. Filtrelenmiş fotoğraflarla değil, 8 saniyelik videolarla karşı tarafı etkilemek işin özü. Sonrasında daha gerçekçi ilişkiler yaşamak için ihtiyacın olan koşulları hazırlamak sana düşüyor.

Sadece birkaç ayda 35 bine ulaşan kullanıcı sayısı!

Uygulama çıkalı henüz çok olmadı. Ama kullanıcı sayısına bakılırsa, meğer gençlerin çoğunun böyle gerçek bir arkadaşlık ağına ihtiyacı varmış. Uygulamaya önce kendi videonu ekliyorsun sonrasında seçtiğin kriterlere göre sana sunulan kullanıcıların videolarını izlemeye başlıyorsun. Beğenmediklerin bir daha karşına çıkmıyor. Ancak beğendiğin profil senin videonu beğenirse, eşleşiyorsun ve sohbete başlıyorsun.

Videosunu beğendiğin kişi acaba senin videonu beğenecek mi? Bu sorunun cevabı için ne kadar bekleyebilirsin?

İşte uygulamanın en mühim noktası! Videosunu beğendiğim kişi benim videomu beğenecek mi? Sabırla bu sorunun cevabını beklemek yerine, o kullanıcıyı for8’liyorsun. Böylece kullanıcı senden hemen haberdar olabiliyor. Ayrıca seni beğenen tüm kullanıcıları görebilmek için “like premium” alman yeterli. Bu kullanışlı paketler sayesinde doğru kullanıcıya daha kısa yoldan ulaşabiliyorsun.

Uygulama Google Play ya da Apple Store’dan indirilebiliyor!

“for8” sayesinde eğlenceli videolarla keyifli vakit geçirirken, sosyal çevremizi hızla genişletmeye başlayabiliriz. Yeni nesil arkadaşlıklar artık video ile başlıyor, unutmayın. Uygulama şu bağlantılardan indirilebiliyor.

Google Play

Apple Store

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın