Görüş Bildir
Haberler
YKS
YKS 2. Ek Tercih Üniversite Kayıtları Ne Zaman Yapılacak?

YKS 2. Ek Tercih Üniversite Kayıtları Ne Zaman Yapılacak?

ÖSYM, YKS’deki son tercih sonuçlarını bu sabah itibariyle açıkladı. Baraj puanlarının düşürüldüğü YKS 2. ek tercih sonuçları ÖSYM’nin internet sitesinden veya ÖSYM AİS uygulaması üzerinden kontrol edilebiliyor. YKS 2. ek yerleştirme ile üniversiteye girmeye hak kazanan adaylar, üniversite kayıtlarının ne zaman yapılacağını araştırıyor. Peki, üniversite kayıtları ne zaman yapılacak? ÖSYM üniversite kayıt tarihlerini açıkladı mı? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

YKS ek tercih sonuçları bu sabah itibariyle erişime açıldı. ÖSYM’nin yaptığı son dakika açıklamasına göre, YKS 2. ek tercih (yerleştirme) sonuçları açıklandı. Üniversiteye girmeye hak kazanan son kişiler de YKS 2. ek yerleştirme ile belli oldu. İşte YKS 2. ek tercih üniversite kayıt tarihleri araştırılıyor.

YKS EK TERCİH ÜNİVERSİTE KAYITLARI NE ZAMAN?

ÖSYM’nin yaptığı açıklamaya göre, YKS 2. ek tercih ile üniversiteye girmeye hak kazanan öğrenciler, kayıt işlemleri 26 Ekim -01 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacak. Elektronik kayıtlar ise 26 - 31 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılabilecek. Kayıt için adayların yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu üniversiteye, belirtilen süre içerisinde başvurmaları gerekmektedir. Elektronik kayıt yapan adaylar, üniversiteleri tarafından duyurulan belgelere ve tarihe göre işlem yapacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın