Görüş Bildir
Haberler
YKS
YKS 2. Ek Tercih Başvuruları Bitti Mi? YKS 2. Ek Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

YKS 2. Ek Tercih Başvuruları Bitti Mi? YKS 2. Ek Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Bu seneye mahsus olarak yapılan YKS 2. ek yerleştirme ile ilgili internette yapılan aramalar çoğalmış durumda. YKS 2. ek yerleştirmede baraj puanları da düşürüldü. ÖSYM’nin aldığı YKS 2. ek tercihleri dün itibariyle tamamlandı. Şimdi gözler YKS tercih sonuçlarının açıklanacağı güne çevrildi. Peki, YKS 2. ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? YKS 2. tercih üniversite kayıtları ne zaman yapılacak? İşte YKS 2. ek tercihlerle ilgili tüm bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Baraj puanlarının düşürüldüğü YKS 2. ek tercihleri ile ilgili internette araştırma yapılıyor. Baraj puanın düşürüldüğü ve sadece bu sene uygulanacak olan YKS 2. ek yerleştirmede tercih başvuruları bitti. Gözler, ÖSYM’nin yapacağı açıklamada.

YKS 2. EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM, YKS 2. ek yerleştirme sonuçlarının ne zaman açıklanacağını henüz duyurmadı. Ancak üniversite kayıtlarının bu ay içerisinde tamamlanması gerekiyor. Bu sebeple YKS 2. ek yerleştirme sonuçlarının cuma gününe kadar açıklanması bekleniyor.

YKS 2. Ek Yerleştirme Üniversite Kayıtları Ne Zaman Yapılacak?

YKS 2. Ek Yerleştirme Üniversite Kayıtları Ne Zaman Yapılacak?

ÖSYM tercih sonuçlarını açıkladıktan sonra üniversite kayıtları da başlayacak. YKS 2. ek yerleştirmede herhangi bir okula girmeye hak kazanan öğrenciler elektronik kayıt ve normal kayıt işlemlerinden yararlanabilecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın