Görüş Bildir
Haberler
Yine Aynı Rezalet: 3 Lise Öğrencisinden 'Dedikodu Yapıyor' Dayağı

Yine Aynı Rezalet: 3 Lise Öğrencisinden 'Dedikodu Yapıyor' Dayağı

ozcanmine
26.03.2019 - 18:59

Lise öğrencilerinin kavgalarına bir yenisi daha eklendi. Kütahya'da, 16 yaşında bir lise öğrencisi, dedikodu yaptığını iddia ettiği yaşıtı genç kızı hemzemin geçitte, iki kız arkadaşıyla beraber dövdü. 3 arkadaş, genç kızı saçlarından tutup yerde sürükledi ve tekme tokat dövdü. Bir diğer arkadaşları ise telefonuyla şiddet anlarını kaydetti. Görüntülerin yayılmasıyla polis, 3 kızı gözaltına aldı. 

Erzurum'da da daha önce bir olay yaşanmıştı. İki genç kız fiziksel ve cinsel saldırıya uğramış, 5 sanığa ceza yağmıştı 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Küfür ederek dakikalarca dövdüler.

Küfür ederek dakikalarca dövdüler.

DHA'nın aktardığına göre, Kütahya'da yaşayan 16 yaşındaki lise öğrencisi S.K., arkadaşları S.Y. ve H.S. ile birlikte, dedikodu yaptığını iddia ettikleri S.A. isimli kızı, Vefa Mahallesi'nde bulunan hemzemin alt geçide götürdü. İki taraf burada konuştuktan sonra S.K. ve arkadaşları yaşıtları S.A.'ya tekme ve tokatlarla dakikalarca şiddet uyguladı.

Dehşet anlarını kameraya kaydettiler.

Dehşet anlarını kameraya kaydettiler.

Dehşet anları dakikalarca devam ederken, kızların yanlarında olan erkek arkadaşları olaya müdahale etmeye çalıştı. Bu sırada, S.Y.'nin bir arkadaşı da yaşanan olayı cep telefonuyla kaydetmeye başladı.

Gözaltına alındılar

Gözaltına alındılar

Kamera görüntülerinin arkadaşlar arasında paylaşılmasıyla beraber, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Polis, kimliklerini belirlediği kızlardan S.K. ile arkadaşları S.Y. ve H.S.'yi ifade için Kütahya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'ne götürürken, şiddete uğrayan kıza ulaşmak için de çalışma başlattı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Setenay

Aile terbiyesi çok önemli biliyor musunuz?

alp

büyük ihtimalle ortada bir ailede yok. çocuk yapmış bir kadınla erkek var

kseth

Görüldüğü gibi şiddet sadece bir cinsiyet sorunu değil. Eline güç geçen güçsüzü eziyor. Kalabalık olan az olanı eziyor. Güzel olan çirkini zengin olan fakir... Devamını Gör

Esthetician

Gerizekalılar şimdi bütün ülke dedikodunuzu yapıyor hadi hepimizi dövüp sürükleyin bakalım öyle yerse. Gögüs uçlarınızdan havaya çengelle asarım sizi.