Görüş Bildir
Haberler
Erzurum'da İki Çocuğu Darp Edip ve Cinsel Şiddet Uygulamışlardı: Mahkemeden 5 Sanığa Ceza Yağdı

etiket Erzurum'da İki Çocuğu Darp Edip ve Cinsel Şiddet Uygulamışlardı: Mahkemeden 5 Sanığa Ceza Yağdı

Ulaş
16.03.2019 - 22:51 Son Güncelleme: 17.03.2019 - 13:30

Erzurum'da iki genç kızı önce darp edip daha sonra da cinsel istismarda bulunan 5 kişiye ceza yağdı. Kızlardan 17 yaşındaki B.Y.'ye cinsel istismarda bulunan davanın tek tutuklu sanığına indirimsiz 63 yıl hapis cezası verildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erzurum'da geçtiğimiz Mayıs ayında iki kız çocuğu, 5 kişinin cinsel ve fiziksel saldırısına uğramıştı.

Erzurum'da geçtiğimiz Mayıs ayında iki kız çocuğu, 5 kişinin cinsel ve fiziksel saldırısına uğramıştı.

Mahkeme bugün 13 Mart'ta yapılan duruşmanın ardından sanıklara ceza yağdırdı. DHA'nın aktardığı bilgiye göre, mahkeme , Eren S., Sevcan B. ve Sercan U.'yu, 2 mağdura yönelik 'cebir, tehdit ve hile ile kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan 12'şer yıl 6'şar aya, suça sürüklenen çocuk sanık N.Y.'yi 2 mağdura yönelik 'cebir, tehdit ve hile ile kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yağma, özel hayatın gizliliğini ihlal' suçlarından 18 yıl 10 ay 20 gün hapis cezasına mahkûm etti. 

Mahkeme, Ahmet D.'ye ise 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı, cebir, tehdit ve hile ile kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yağma, yasak niteliğe haiz bıçak taşımak' suçlarından toplam 63 yıl hapis cezası verdi.

Ahmet D.'nin cezasında indirim uygulamayan mahkeme, diğer 4 tutuksuz sanığın da tutuklanmasına karar verdi.

Ahmet D.'nin cezasında indirim uygulamayan mahkeme, diğer 4 tutuksuz sanığın da tutuklanmasına karar verdi.

Mahkeme ayrıca kararın kesinleşmesiyle birlikte Ahmet D., Eren S., Sevcan B. ve Sercan U. hakkında 'özel hayatın gizliliğini kayda alarak ihlal' ve 'eziyet' suçundan Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmasını karara bağladı.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

8 Mayıs 2018 günü, Palandöken Dağı eteklerinde meydana geldi. Sevcan B.(20), B.Y.(17) ve C.Ç.(24) adlı kızlara buluşma teklifinde bulundu. İki kız, F.K. adlı arkadaşlarına ait otomobille buluşma noktası olarak verilen caddeye geldi. Ancak otomobile, Sevcan B.'nin yanı sıra Ahmet D.(18), Eren S.(24), Sercan U.(19) ve 18 yaşından küçük N.Y. bindi. Ahmet D. bıçağını çıkartarak, F.K.'den aracı dağlık bölgeye sürmesini istedi. Palandöken Dağı eteklerine geldiklerinde de otomobili durdurttu. Ahmet D. ve beraberindeki 3 kız, otomobilden indirdikleri 2 kızı, dedikodularını yaptıkları gerekçesiyle tekme tokat dövdü. Yerlerde sürükledikleri B.Y. ve C.Ç.'nin başını taşla vuran grup, küfür ve hakaretl etti.

İşkence bu kadarla da bitmedi. Ahmet D. bıçak tehdidiyle soyunmasını söylediği C.Ç.'nin cep telefonuyla çıplak görüntülerini çekti. Eski kız arkadaşı olan B.Y.'ye 'Benimle birliktelik yaşayacaksın, yoksa seni öldürürüm' tehdidiyle, cinsel istismarda bulundu. Grup, 2 kızın ayakkabılarını alıp olay yerinden ayrıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
855
184
76
24
10
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tanzel Soydan

63 yıl of off bütün öfkem dindi huzurla doldum.

Kartal Ata

Şimdi çıkıp yaşları küçük gençlik cahillik yapmışlar diyen olursa ağır söverim . Haberi hatırlıyorum zannetmiyordum böyle ceza alacaklarını örnekleri olduğu ... Devamını Gör

shiroshinju

İki kere okudum içeriği,verilen cezalara inanamadım.Hangi dağda kurt öldü de,böyle indirimsiz ceza vermişler.Umarım bu cezaları diğer davalarda da görürüz.