Görüş Bildir
Haberler
Yıllar Sonra Bulunan Okul Arkadaşlarını Sevmek İçin 13 Sebep

Yıllar Sonra Bulunan Okul Arkadaşlarını Sevmek İçin 13 Sebep

Okul arkadaşları gibi arkadaşı hayatınız boyunca asla bulamayacaksınız. Hayatınızın büyük bir bölümünde ailenizden daha fazla gördüğünüz arkadaşlarınız bir süre sonra aileniz oluyor. Öyle güzel anılar biriktiriyorsunuz ki geri kalan yaşamınızı onları anarak geçiriyorsunuz.

Ama okul bitince istemeden de olsa arkadaşlıklar kopuyor, görüşemiyorsunuz. 

Daha sonra o arkadaşlarınızı bulunca bulunmaz Hint kumaşını bulmuş gibi sevineceksiniz. İşte bu arkadaşlarınızı sevmek için bulabileceğiniz sebeplerden sadece 13 tanesi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bunca yıl çok fark etmeseniz bile, gördüğünüz anda çok özlediğinizi fark edersiniz.

Gerçi, o özlediğiniz arkadaşlarınız mı, geçmişiniz mi bazen karışabiliyor...

2. Geçmişinizden arkadaşlarınız, size geçmişinizi hatırlatır. Hele bir de beraber yaşadığınız güzel anılarınız varsa o günleri hatırlamak bile insanı mutlu eder.

3. Hatırlattıkları o geçmiş, sizi gençliğiniz. Yıllar geçtikten sonra gençliğinizi hatırlamak enerjinizi yükseltecek, o günlerdeki gibi yaşamak isteyeceksiniz.

4. Belki geçmişe dönemeyeceksiniz ama arkadaşlarınız sayesinde kendinizi daha genç hissedeceksiniz. Geçen bu yılların hiçbir önemi yok. Siz beraberken hala gençsiniz.

5. Sanki kaldığınız yerden devam ediyormuşsunuz gibi davranacaksınız. Hiç kopmamışsınız, ayrılmamışsınız gibi. Bundan daha güzel bir sebep var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşlığınız tamamen çıkarsızdır. Sonradan oluşan arkadaşlıklar gibi belli bir amacı yok. Sadece arkadaş olduğunuz için berabersinizdir.

7. Eskilerden kalma da olsa, aranızda özel hareketler, espriler vardır. Etrafınızdakiler anlamasa da o konuşmanın anlamını bir tek siz bilirsiniz.

8. Yaşlandıkça sadece sizde olduğunu düşündüğünüz hastalıkların ve problemlerin, onun da başına geldiğini duyduğunuz zaman rahatlarsınız.

9. Ayrı kaldığınız zamanları anlatırken eski arkadaşlarınız sıkılmazlar. Bunun yanında bir de anlattıklarınıza yorum yaparlar.

10. Yılların getirdiği olgunluk onların yanında uçup gider. Tekrar okul günlerinize, gençliğinize dönersiniz. Kasıntı tavırları bırakır daha da bir rahatlarsınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Okul hayatınız boyunca yaşadığınız rezilliklere şahit olduğu için kimsede bulamadığınız samimiyeti onda bulursunuz.

12. Ne kadar zaman geçerse geçsin tekrar buluşunca asla kopmak istemezsiniz. Beraberken sanki her şey daha kolay olacakmış gibi hissedersiniz.

13. İster ilkokul arkadaşınız olsun ister liseden, her dönemin arkadaşları size ayrı bir anı bırakır. Birbirinden ayıramayacağınız, sizi bugünkü siz yapan anılar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
12
7
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?