Görüş Bildir
Haberler
Yıldız Tilbe'den Fakirliği Bitirecek Bir Öneri Geldi! İşte Yıldız Tilbe'nin Para Önerisi...

Yıldız Tilbe'den Fakirliği Bitirecek Bir Öneri Geldi! İşte Yıldız Tilbe'nin Para Önerisi...

Müge Kakşi
15.04.2021 - 20:58

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe yaptığı açıklamalarla zaman zaman oldukça gündem oluyor. Herkes tarafından sevilen sanatçının dünyada fakirliği bitireceği iddiasıyla sosyal medyadan yaptığı paylaşım gündeme bomba gibi düştü. Herkesin kendi parasını basmasını söyleyen Tilbe'nin yaptığı o öneri ve detayları haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yıldız Tilbe'nin Önerisi

Yıldız Tilbe'nin Önerisi

Yıldız Tilbe, şarkıları kadar çılgın dansları ve sosyal medyada yaptığı açıklamalarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Daha önce de bir çok kez farklı çıkışlarda bulunan sanatçıdan bu kez dünyada fakirliği bitirecek bir öneri geldi.

Yıldız Tilbe'nin bu fikri bulmasına sebep olan isim ise Usher Raymond. Usher'ın kendi kulübünde çalışanlara kendi fotoğrafının basılı olduğu banknotları dağıttığı iddiası kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

Peş peşe paylaşılan görüntülerde paralarda Usher'ın reklamı olduğu da görülebiliyor. Usher'ın bastırdığı paraları yine kendisi gibi bir rapçi olan 21savage adıyla bilinen Shéyaa Bin Abraham-Joseph da paylaştı.

Yıldız Tilbe "Herkes Kendi Parasını Bassın"

Yıldız Tilbe "Herkes Kendi Parasını Bassın"

Yıldız Tilbe de bu olaya farklı bir açıdan yaklaşarak, dünyada yaşayan herkesin kendi parasını basması ve üzerine fotoğrafını koyması halinde paraların karışmayacağını ve dünyada fakirliğin biteceğini öne sürdü.

'Herkes kendi parasını basıp üstünede fotoğrafını koysa dünyada fakir kalmaz paralarda karışmaz '

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın