Görüş Bildir
Haberler
Yılbaşı Ağacını Süsle, Seni Sana Anlatalım!

etiket Yılbaşı Ağacını Süsle, Seni Sana Anlatalım!

Mia Zona
30.12.2020 - 12:00

Yılbaşı için sana en uygun ağacı süsle, nasıl biri olduğunu söyleyelim... 🎄

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk önce ağacını seçelim...

2. Ağacın tepesine hangisini koymayı tercih edersin?

3. Peki hangi ağacın süslemesi daha çok hoşuna gitti?

4. Ağacın altına koyulacak hediye paketlerini de seç bakalım 🎁

5. Tüm bu hazırlıkları kiminle birlikte yapmak istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ağacı süsledik! Şimdi ağacın önünde vereceğin pozu da seç bakalım...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin gibisi yok!

Sıra dışı bir insan olduğunu hiç söyleyen oldu mu? Çünkü gerçekten öylesin! Kendine has davranışlarınla hangi ortama girersen gir farkını gösteriyor ve dikkatleri üzerine çekiyorsun. Senin yaptıklarını başka biri yapsa itici görünebilecekken senin doğal halin bu olduğu için oldukça sevimli duruyor. Kendinin değerini bil!

Havandan geçilmiyor!

İnsanların içten içe sana hayran olduğunu fark etmemiş olamazsın herhalde! Farkını bir şekilde ortaya koymayı çok iyi başarıyorsun. Ne yaparsan yap asla kendinden taviz vermiyor, kendini komik duruma düşürmüyorsun. Bu nedenle birçok insan seni havalı buluyor. Yolundan şaşmadan devam et!

Eğlence denilince akla ilk sen geliyorsun!

Yaptığın her şeyle hem insanları hem de kendini çok güzel eğlendirmeyi başarabiliyorsun. Ayrıca bunun için ekstra bir çaba sarf etmene gerek kalmıyor. Senin olduğun ortamda mutsuzluğun hakim olmasına imkan yok. Bu nedenle de her plan yapıldığında mutlaka sen de çağırılıyorsun. Ne diyebiliriz ki, sen bu işi biliyorsun!

Buram buram aşk kokuyorsun!

Senin için her şeyin temelinde sevgi var. Bulaşıkları makineye yerleştirirken, müzik dinlerken veya sokakta yürürken... Bu hayatı, bir aşk şarkısının klibinden fırlamış gibi yaşıyorsun. Ayrıca emeklerine değeceğini düşündüğün insanlar için tüm varlığını ortaya koyuyor ve onları mutlu etmeye çalışıyorsun. Herkesin hayatında bir tane senin gibi biri olmalı!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
365
226
129
29
21
16
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nurcan Özgel

havandan geçilmiyor ah abartma dostum

Hilal Bal

Havandan geçilmiyor! :)

Kurumiwa Ume

Havandan geçilmiyor! İnsanların içten içe sana hayran olduğunu fark etmemiş olamazsın herhalde! Farkını bir şekilde ortaya koymayı çok iyi başarıyorsun. Ne ... Devamını Gör