Görüş Bildir
Haberler
Yeni Yıl Gelmeden Hayalindeki Geziye Çıkmanın Tam Zamanı Diyenler için Kış Turları

Yeni Yıl Gelmeden Hayalindeki Geziye Çıkmanın Tam Zamanı Diyenler için Kış Turları

Kış tatili turlarına katılmak istiyorsanız birden fazla seçeneğiniz var! Yaz benim için daha bitmedi diyorsanız sıcak iklimlere doğru bir yolculuk yapabilirsiniz. Kışı ve sporlarını seviyorsanız Avrupa’ya uçak biletiniz hazır. Gideceğim yer vizesiz olsun diyenler için Balkanların kapısı ardına kadar açık. Önce Türkiye’de bir tatil yapmak istiyorsanız yedi bölgede sayısız destinasyon sizleri bekliyor. Setur tatil fırsatlarından yararlanarak dilediğiniz kış turlarına rezervasyon yaptırarak katılabilirsiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sıcaklardan Kopamayanlar için Bali ve Phuket Turları

Sıcaklardan Kopamayanlar için Bali ve Phuket Turları

Yeni yıla giriş yapmadan sıcak bir tatil yapmak istiyorsanız uzak doğu kış turları tam size göre! Bu turlar içerisinde Bali ve Phuket oldukça ünlüdür. Endonezya’nın bir parçası olan Bali ülkenin ünlü tatil adalarından birisi. Muhteşem plajlar, doğa harikası güzellikler, tarihi tapınaklar ve kültürel zenginlikler Bali’yi eşsiz bir destinasyon haline getirir. Ayrıca gülümseyen güneşin altında hırçın dalgalarla sörf yapma ve dalış gibi aktiviteler yaparak Bali seyahatinizi unutulmaz hale getirebilirsiniz!

Tayland’ın güneybatısında bulunan Phuket beyaz kumlu ve berrak sularla çevrili plajlar sunar. Deniz, kum ve güneş üçlüsünden ayrı kalmak istemiyorsanız Phuket turlarına katılabilirsiniz. Ayrıca tarihi tapınaklar, festivaller ve geleneksel dans gösterileri de sunulan turlarda Phuket’in kültürel zenginliğini de keşfedebilirsiniz.

Kasım’da Aşk Başkadır Hayallerine Sahip Olanlar için Avrupa’da Kış Turları

Kasım’da Aşk Başkadır Hayallerine Sahip Olanlar için Avrupa’da Kış Turları

Avrupa kış turları oldukça fazla destinasyon sunar. Avrupa’da birçok şehir kış tatil sezonunda geleneksel Noel pazarlarıyla dolup taşar. Şehirlerin sokakları süslemeler, el yapımı hediyelik eşyalar, farklı tatlılar ve iç ısıtan sıcak çikolatalar hazırlayan dükkanlarla doludur. Ayrıca Avrupa’nın tarih dolu şehirlerini kışın gezmenin keyfi de ayrıdır. Paris, Roma, Viyana ve Prag gibi şehirlerde müzeleri gezebilir, kültüre daha yakından tanıklık ederken romantizmi iliklerinize kadar hissedebilirsiniz.

Kış sporlarına da ilginiz varsa Avrupa’da İsviçre, Fransa, Avusturya ve İtalya’daki kış turlarına katılabilirsiniz. Bu ülkelerdeki kayak mekanlarında dilediğinizce konaklarken bembeyaz karlar üzerinde salınmanın keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz Kış festivalleri kapsamında buz pateni ve kar kızağı gibi birçok aktiviteye katılabilirsiniz!

Vize Çıkarmadan Gezmek İsteyenler için Vizesiz Kış Turları

Vize Çıkarmadan Gezmek İsteyenler için Vizesiz Kış Turları

Yurt dışı kış turlarına katılarak farklı deneyimler elde etmek mümkün! Yurt dışına çıkmak istiyorum ama vizeyi de pas geçmem gerek diyenler için vizesiz kış turları bulunur. Bu turlar arasından en popüler olanları Balkan ülkelerini içerenlerdir. Bunların yanı sıra Akdeniz ve Kızıldeniz’i de vizesiz bir şekilde görmek isteyenler için Mısır ve Kıbrıs ülkelerini keşfe çıkabileceğiniz dolu programlı kış turları bulunur.

Bu Yıl Türkiye’nin Gizemlerini Keşfetmek İsteyenler için Kış Turları

Bu Yıl Türkiye’nin Gizemlerini Keşfetmek İsteyenler için Kış Turları

Dünyada gezilecek sayısız güzellikten önce Türkiye’nin gizemlerini keşfetmek istiyorsanız yurtiçi kış turlarını tercih edebilirsiniz! Türkiye kış tatilleri için birbirinden özel destinasyonlar sunar. Ülkenin dört bir yanında gezilmesi gereken harika mekanlar bulunur Bu mekanlardan bazıları şunlardır:

  • Kayak Merkezleri: Kartepe, Sarıkamış, Kartalkaya ve olmazsa olmaz Uludağ kış tatilinizi unutulmaz kılmak için yeterli tüm özelliklere sahip.

  • Doğa Harikası Kapadokya: İç Anadolu’nun gözdesi Kapadokya’yı kışın ziyaret etmek daha sakin ve huzurlu. Güneşin doğuşunu ve Kapadokya’nın eşsiz güzelliklerini sıcak hava balonundan izlemenin keyfi paha biçilemez.

Dört bir yanı ayrı güzellikle çevrilmiş Türkiye’nin her bir bölgesi farklı bir kış deneyimi sunar. Doğanın içinde milli parkta kışın temiz havasını ciğerlerinize çekerek yürümek için Bolu’ya yaylalar içinde yemyeşil bir sabaha uyanmak için Karadeniz’e bekleniyorsunuz!

Dilediğiniz Kış Turlarında Erken Rezervasyon Fırsatlarını Setur ile Yakalayın!

Dilediğiniz Kış Turlarında Erken Rezervasyon Fırsatlarını Setur ile Yakalayın!

Birbirinden farklı kış destinasyonları sunabilen Setur size en uygun tatili belirlemenizde yardımcıdır. %50’ye varan erken rezervasyon fırsatlarından faydalanarak eşsiz kış tatili turlarına çıkmak için ‘‘Güzelse, güvense, tatilse Setur!’’ diyorsanız şimdiden yerinizi ayırtarak tatil bavulunuzu hazırlamaya başlayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın