Görüş Bildir
Haberler
Yeni Şafak Muhabirinin Paylaşımına İmamoğlu'ndan Yanıt: 'MOBESE Kültürünün Devamı'

Yeni Şafak Muhabirinin Paylaşımına İmamoğlu'ndan Yanıt: 'MOBESE Kültürünün Devamı'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yeni Şafak muhabiri Taha Hüseyin Karagöz’ün restoranda gizli çekilmiş görüntülerini paylaşmasına 'Hiç ahlaklı bir paylaşım değil. Tamamen geçen sene başlattıkları 'MOBESE kültürünün' bir devamı' diyerek tepki gösterdi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Hükümete yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak gazetesi muhabiri Taha Hüseyin Karagöz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bir restoranda eşi Dilek İmamoğlu ile yemek yerken habersiz şekilde kaydedilen ve içki içtiği anlaşılan videosunu sosyal medya hesabından paylaşmıştı. 

Karagöz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 'Ablam bana ‘Ekrem Kardeşimin yüzünde Rabbi yessir gördüm’ dedi' sözüne atıfla videonun üstüne “Rabbi yessir' diye yazmıştı. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan bu paylaşıma yanıt geldi. Cumhuriyet'e konuşan İmamoğlu şunları kaydetti:

'Hiç ahlâklı bir paylaşım değil. Tamamen geçen sene başlattıkları 'mobese kültürünün' bir devamı. İnsanların kişisel yaşamlarını deşifre etmek, millete bir şekilde kötüymüş gibi göstermek... Kötü de bir ortamımız da yok zaten şeffaf bir yaşamımız var. Belki de 3-4 ayda bir baş başa yemek yeme fırsatı bulduğum eşimle, baş başa geçirdiğim bu anı bir şekilde çekip oradan anlamlar yüklemek çok ahlâki değil.'

Murat Ongun: "Allah kötü niyetlilerin kalbine iyilik versin"

Murat Ongun: "Allah kötü niyetlilerin kalbine iyilik versin"

Yeni Şafak gazetesi çalışanı Taha Hüseyin Karagöz'ün paylaşımına İBB Başkanı İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun'ndan da yanıt geldi. 

Karagöz’ün tweetine yanıt veren Ongun, 'Sevgili gazeteci kardeşim; Ekrem Bey’in eşiyle hafta sonu geçirdiği zaman kimseden gizli değildir. Ailesine, eşine zaman ayıran ve birlikle vakit geçirenleri karalamak size bir şey kazandırmaz. Allah kötü niyetlilerin kalbine iyilik versin der, geçeriz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın