Görüş Bildir
Haberler
Yeni İnfaz Yasasıyla Tahliye Olmuş: Emekli Polisi Dövüp Parasını Gasp Etti

etiket Yeni İnfaz Yasasıyla Tahliye Olmuş: Emekli Polisi Dövüp Parasını Gasp Etti

Konya'da emekli polis memurunu dövüp, 8 bin TL parasını ve evinin anahtarlarını gasp eden iki şüpheliden biri yakalandı. Gözaltına alınan ve suçlamaları kabul etmeyen Savaş G.'nin 4 gün önce İnfaz Yasası'ndan yararlanarak cezaevinden çıktığı öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, dün akşam merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesinde bulunan mezarlıkta meydana geldi. İddiaya göre 2 şüpheli, emekli polis memuru H.C.'yi dövüp, 8 bin TL parası ile cüzdan ve evinin anahtarlarını gasp ebederek kaçtı. Yaralanan ve ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan H.C. burada tedavi altına alındı.

Şüphelilerden biri yakalandı

Şüphelilerden biri yakalandı

H.C. polise verdiği ilk ifadesinde olayı gerçekleştirenlerden birininin daha önce de evinden silahını çalan Savaş G. olduğunu söyledi. Bunun üzerine harekete geçen Asayiş Şubesine bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, yapılan operasyonla şüpheliyi yakaladı.

Yeni İnfaz Yasası ile serbest kalmış

Yeni İnfaz Yasası ile serbest kalmış
İçeriğin Devamı Aşağıda

4 gün önce İnfaz Yasası'ndan yararlanarak cezaevinden çıktığı belirtilen Savaş G.'nin emniyetteki sorgusunda olayı kendisinin yapmadığı, iftira atıldığını ileri sürdüğü öğrenildi. Polis, diğer şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
318
61
39
15
13
10
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Daha bir hafta olmuş infaz yasasıyla çıkanların vukuatları bitmiyor şimdi çık konuş oksimoron devletlim.

Kayra Crv

Koyunlar için fark etmez bu infaz yasasından çıkıp anasını babasını bile öldürse yine devletimiz sağolsun diyip lambaya eveti basacaktır

Ancient Guy

Şu iktidarın başımıza getirmediği bir tek zombi istilası kaldı.