Görüş Bildir
Haberler
Yeni GoPro İnternete Düştü

Yeni GoPro İnternete Düştü

Batuhan
28.09.2014 - 09:43

Aksiyon kameraları içinde en çok bilinenlerden biri olan GoPro'nun yeni sürümü olan HERO4'ün fotoğrafları internete düştü. HERO4 isimli model bütünleşik dokunmatik bir ekrana sahip.

Aksiyon kamerası dendiğinde akla gelen ilk marka olan ve bu alanda dünya çapında kullanılan GoPro'nun yeni versiyonuna ait olduğu iddia edilen fotoğraflar internette yayılmaya başladı.

Ürünlerine HERO ismini veren GoPro'nun yeni modeli dördüncü nesil olacak. HERO4 olarak adlandırılan yeni modelin aynı zamanda bazı özellikleri de ortaya çıktı.

Fotoğraflardan da anlaşıldığı üzere arka yüzünde bir ekranı bulunan HERO4 modelinde bu ekran dokunmatik olarak kullanılabilecek. Gerek kayıt videoları izleme gerekse video kayıt sırasında canlı olarak takip etmek için kullanılan bu ekran daha önceki modellerde opsiyonel olarak satın alınabiliyordu. Yeni modelde bu ekran standart olacak.

HERO4 modelinin bir diğer özelliği ise saniyede 30 kare 4K video kayıt edebilmesi. Önceki modellerde olduğu gibi White, Silver ve Black sürümleri bulunacak olan HERO4'ün işlemcisi ise önceki modelden 2 kat daha güçlü olacak.

Fiyatı ve piyasaya sürülüş tarihi ile ilgili net bir bilginin bulunmadığı HERO4'ün önümüzdeki günlerde resmen duyurulması bekleniyor.

Kaynak: Al Jazeera

Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/yen...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0