Görüş Bildir
Haberler
Yeni Dönem Başlıyor: 21 Eylül’den İtibaren Sürücü Belgesi Bilgileri Kimlik Kartına Yüklenecek

Yeni Dönem Başlıyor: 21 Eylül’den İtibaren Sürücü Belgesi Bilgileri Kimlik Kartına Yüklenecek

Batuhan
18.09.2020 - 11:25

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, '21 Eylül’den itibaren sürücü belgesi bilgileri yeni kimlik kartına yüklenecek' duyurusunu yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sürücü belgesi bilgilerinin T.C. kimlik kartına yüklenmesi projesi lansmanında konuşan Soylu, 'Yeni nesil sürücü belgelerinin, TC kartlarına yüklenmesi projesi vesilesiyle sizlerle bir araya gelmiş bulunuyoruz. Teknolojinin bütün haliyle birlikte vatandaşımızın işlerini kolaylaştırması konusunda kullanılmasını sağlayan ve hakikaten her yıl milyonlarca nüfus ve vatandaşlık işlerine giren hizmet alan milyonlarca vatandaşımızın memnuniyetini sağlamak için çaba sarf eden, büyük bir devrimi gerçekleştiren arkadaşlarıma sizlerin huzurunda bir kez daha tebrik ediyorum.' dedi.

"Ücret alınmayacak"

"Ücret alınmayacak"

İçişleri Bakanı Soylu, 'Pazartesiden itibaren yeni tip sürücü belgeleri nüfus müdürlüklerinden randevu alınarak yeni nesil kimlik kartlarına yüklenecek. Ücret alınmayacak. Geçerlilik süresi dolunca sürücü belgesi kimlik kartından silinecek' açıklaması yaptı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
74
21
21
6
3
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Sülo sanki Marsa insanlı uzay aracı göndermişiz gibi açıklama yapıyor.... ...... Avrupa ve Amerika bunu yapalı yıllar oldu.... ..... Matbaa olayı gibi.... ... Devamını Gör

Resho

Tamam para almıyorsunuz eyvallah da yahu bu israf değil mi? milyonlarca çipli kart sattınız zamanında. 5 senelik vizyona bile sahip değiliz arkadaş.

gizliyazarr

biz niye o zaman yeni ehliyet ve kimliği aldık bunlara para verdik şimdi para almak için yine öyle birşey çıkıyor o zaman en baştan yapsaydınız tek kart şekl... Devamını Gör