Görüş Bildir
Haberler
Yeni Akit 'İstihbarat Kaynaklarına' Dayandırdı: 'Ajanlar Ülkemizde Yırtık Kotlar ile Haberleşiyor'

etiket Yeni Akit 'İstihbarat Kaynaklarına' Dayandırdı: 'Ajanlar Ülkemizde Yırtık Kotlar ile Haberleşiyor'

Emre Ordu
22.11.2017 - 19:09 Son Güncelleme: 23.11.2017 - 09:34

Yeni Akit gazetesi, yırtık kotların ülkemizde yabancı istihbarat birimleri tarafından 'haberleşme' amacıyla kullanıldığını öne sürdü. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni Akit'te Selim Yazıcı imzası ile çıkan haberde, 'Yırtık kot pantolonların, yabancı istihbarat birimleri ve içimizdeki işbirlikçileri tarafından bir ‘gizlenme’ ve ‘haberleşme’ aracı olarak kullanıldığı öğrenildi' denildi.

İstihbarat kaynaklarına dayandırıldığı öne sürülen haberin devamında 'Hendek olayları ve 15 Temmuz sonrası Türk toplumu içerisinde rahat hareket edemeyen Batılı ajanlar ve ‘yerli’ işbirlikçileri, aynı seri ve ‘belli’ yerinden yırtılmış kot pantolonlar giyerek irtibatlaştılar' ifadelerine yer verildi.

Yeni Akit'in haberi sosyal medyada espri konusu oldu...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
497
143
119
18
11
10
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Yırtık kot giydiklerini gören düşük zihniyetler bu asılsız bilgiye dayanarak yeni bir şiddete eğilim gösterecek ''yırtık kot giyinmişti ajan sandım dövdüm'' ... Devamını Gör

eric xy

kırk yıllık tinerciyim böyle kafa yaşamamdım

Mr Logical

Kızıyorum filan ama bazen de üzülüyorum şu malum kesime. Düşünsene, değerli bilgiler üreten ve paylaşan binlerce insan varken, bilgi kaynağı olarak beynini b... Devamını Gör