Görüş Bildir
Haberler
Yazcı Kışçı Savaşında Tarafını Belirliyoruz!

Yazcı Kışçı Savaşında Tarafını Belirliyoruz!

Aburoski
03.10.2018 - 16:42

Son zamanların en büyük tartışmalarından biri tam da soğuk havaları karşılarken yazcılar ve kışçılar arasında geçiyordu. Bakalım sen yazcı ve kışçı savaşında hangi cephede savaşıyorsun?

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da!

3. Şu an evinde koltuğuna uzanıp bir de kahveni alıp film izlemek ister miydin?

4. Belirgin bir özelliğini seçer misin?

5. Söyle bakalım, mobil oyun oynar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki mobil uygulamalara veya oyunlara para harcamak gibi bir alışkanlığın var mı?

7. Yazcı kışçı tartışmalarına hiç katıldın mı?

8. Mandalina yeme vakti geldi. Bununla ilgili ne düşünüyorsun?

9. Son olarak, hiç toplu taşımada terlemiş insanla burun buruna geldin mi?

Sen tam bir yazcısın!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir yaz insanısın! Yazın o cıvıl cıvıl hallerini çok seviyorsun. Sen de tıpkı yaz gibi eğlenceli, neşeli bir insansın. Kışın pozitif enerjini emdiğini düşünüyorsun. Sen sonbahara bile dayanamıyorsun o derece soğuklardan nefret ediyorsun. Yazı çok sevdiğin için yaz aylarında hep dolu dolu günlerini geçiriyorsun. Keşke hep yaz olsa diye aklından geçmiyor değil tabii. 

Kışı seven insanı da kışın soğuğunu da kıyafetlerini de sevmiyorsun. Kış adeta seni boğuyor. Sen yazcı kışçı savaşında tarafını yazcı olarak seçtin ve her yerde yazcıları savunacak potansiyelin var!

Sen tam bir kışçısın!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir kış insanısın! Kışın battaniyenin altına girip film izlemeyi ya da yağmurun altında yürümeyi seviyorsun. Özellikle yağmurun altında sevgilinle yürümek daha çok hoşuna gidiyor. Kışı seven insanın soğuk olduğu söyleniyor fakat sen öyle değilsin. Yazın o bunaltıcı havasından bir zaman sonra bıkıyorsun. Terlemekten de ayrıca nefret ediyorsun. 

Şu zamanlar tam senin havaların! Ter kokusu çektiğin o günler artık geride kaldı. Artık üşüme vakti geldi! Yazcılar sana karşı cephe alsa da sen onlarla iyi baş ediyorsun. Fakat birbirinizle iyi geçinin artık olur mu? Hepimiz ne yazık ki yazı da kışı da yaşıyoruz. Elden bir şey gelmiyor.

Hem kışçı hem yazcısın!

Verdiğin cevaplara göre sen hem yazcı hem de kışçısın! 'O nasıl oluyor yaa!' diye de soruyorsan hemen söyleyelim. Ruhun ikisine de ait senin. Yazın bir yazcı, kışın da bir kışçı gibi davranıyorsun. Yaz mevsiminin o neşeli cıvıl cıvıl halinden çok zevk alıyorsun. İnsanlarla etkinlikler yapmaktan, özellikle denize girmekten çok büyük keyif alıyorsun. 

Kış mevsiminin de o kasvetli halinden kimse sevmese de zevk alıyorsun. Sonbahar mevsiminde o yaprakların sararıp dökülmesi seni mutlu ediyor. Kış kıyafetlerini de ayrıca seviyorsun. Atkı ve şapkaların senin tarzın olduğunu söyleyebiliriz.

Ne yazcı ne de kışçısın!

Verdiğin cevaplara göre sen ne yazcı ne de kışçısın! Sen tam arasında birisin. Yazın o bunaltıcı havasını, sıcağını sevmiyorsun kışın da soğuğunu sevmiyorsun. Senin mevsimin tam olarak sonbahar! Ne soğuk ne de sıcak. Aşırı sıcak ya da aşırı soğukları sevmiyorsun. Sen bu savaşta gözlemci pozisyonundasın! 

Savaşı kim kazanır, hangi mevsim daha iyi bilinmez ama sen taraf değilsin. Büyük ihtimal de bu savaşı sen kazanacaksın gibi geliyor. Çoğu insan senin gibi insanların varlığından belki haberleri yok ama yazı da kışı da sevmeyenler var bu dünyada!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
177
123
47
31
14
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ayemday

5 ve 6.sorudan gına geldi, yeter diye bağırmak istiyorum

Nurcan Güneri

animeden sonra şimdi de mobil oyun sorusu içimizi baymakta...

Seray Aksu

Kesinlikle. Onedio editörleri bi soruya taktı mı takıyor

Fetulla Isayev

neden her. testte mobil muhabbeti oluyor?