Görüş Bildir
Haberler
En Yakın Arkadaşının Sana Atacağı Kazığı Açıklıyoruz!

etiket En Yakın Arkadaşının Sana Atacağı Kazığı Açıklıyoruz!

Aburoski
02.10.2018 - 14:42

Kim en yakınından, dostum dediği insandan küçük bile olsa kazık yemedi ki? Maalesef ki yine yeniden en yakın arkadaşından yiyeceğin kazığın ne olacağını açıklıyoruz.. Biliyoruz hazır değilsin fakat unutma dost acı söyler!

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da!

3. Gerçek anlamda yakın arkadaşın var mı yoksa önüne gelene "Yakın arkadaşımsın." mı diyorsun?

4. WhatsApp gruplarından sürekli trip atıp çıkan tiplerden misin yoksa o bir başkası mı?

5. Arkadaşlık ilişkilerine sıfırla beş arası bir puan vermeni istesek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu sadece bir odun mu yoksa odundan daha fazlası mı?

6. Bu sadece bir odun mu yoksa odundan daha fazlası mı?

7. Bu kardeşlerden hangisini seviyorsun?

8. Son olarak, en yakın arkadaşın da olsa en önemli sırrını ona söyler misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sevgilini elinden alacak!

Verdiğin cevaplara göre senin en yakın arkadaşım dediğin, yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyen insan senin aşkını, sevgilini elinden alacak. Bu hemen olmayacak. Sana hiçbir şeyi belli etmemeye çalışıyor vurucu darbeyi her şey bittikten sonra yapacak ve sen hayatının şokunu yaşayacaksın! Sana neden bunu yaptıklarını anlamak için zorlasan da cevabını hiç bulmayacaksın. Asla suçu kendinde arama! Senlik hiçbir şey yok. Meğer siz üçünüz görüştüğünüzde ikisinin gözleri birbirlerindeymiş. Seni çok güzel uyutacaklar ve sen de hiçbir şey anlamayacaksın!  

Endişelenme bu dostlarının, sevdiklerinin kazıkları eksilmese de sen güçlü bir karaktere sahip olduğun için üstesinden kolayca geleceksin! Sana sevgili mi yok ya da dost mu yok? Onlar ne halleri varsa görsün sana bu kazığı attıktan sonra onları görme bile! Onlara vereceğin en güzel cevap susmaktır! Elbet bir gün acısı onlardan çıkar. 😇

Sırrını başkalarına anlatacak!

Verdiğin cevaplara göre senin en yakın arkadaşım dediğin, yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyen insan senin sırlarını herkese anlatacak! Sen onun gerçekten en yakın arkadaşın olduğunu düşünüyordun ve bütün her şeyini anlatıyordun. Ne yazık ki arkadaşın değilmiş! Senin için ciddi anlamda değeri olan ve kimsenin bilmemesi gereken sırlarını ona anlattın. Peki o ne yapacak? Hiç tereddüt etmeden arkadaş çevrenize her şeyini anlatacak. Bu sırlarını anlatması senin kötü günler yaşamana neden olacak ama güçlü bir insan olduğun için hemen toparlanacaksın. 

Gerçekten çok şaşıracaksın ve neden anlattığını anlamaya çalışacaksın. Anlamaya çalıştığın şey çok basit aslında. Seni çok kıskanıyor! Seni kıskandığı için insanların gözünde düşmeni istiyor! Evet, maalesef ki yakın arkadaşım, dostum, canım dediğin insan senin kötülüğünü isteyecek! Umarız ki bir daha böyle bir kazık yemezsin.😘

Arkadaşlarınızla senin olmadığın bir WhatsApp grubu açacak!

Verdiğin cevaplara göre senin en yakın arkadaşım dediğin, yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyen insan senin olmadığın bir WhatsApp grubu kuracak! Hem de bu grup senin sevmediğin insanlardan oluşacak. Senin en yakın arkadaşının onlarla ne işi var değil mi? Hem de bu grupta senin dedikodun yapılacak ve o da hiçbir şey demeyecek. Aksine o da senin dedikodunu yapacak. Bu yazışmalar eline geçecek ve büyük bir şok geçireceksin. 

Sana ayrı davranmış onlara ayrı davranmış. Hele ki senin hakkında söylediği şeyleri görünce ondan anında nefret edeceksin. Bunun hesabını elbette ki soracaksın. Hiçbir şey demeden bitirmek olmaz! Seni sevdiğini düşünüyorsun fakat seni bu zamana kadar hiç sevmemiş. Seninle bir süre yalnız olduğu için arkadaşlık kurmuş. Bundan sonra herkes kendine yoluna...

Yalanlarını ailene anlatacak!

Verdiğin cevaplara göre senin en yakın arkadaşım dediğin, yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyen insan ailene küçük büyük ne yalanın varsa söyleyecek. Hadi kazık atacaksın da aileyi neden karıştırıyorsun değil mi? Bir gün sen evde yokken evine gidecek ve annene senin yalanlarını teker teker anlatacak. Ailenin yalan konusunda hassas olduğunu bildiği halde gidip tek tek dökülecek. Ailenle aranın kötü olacağını bile bile yapacak...

Elbette ki kendi yalanlarıyla ilgili hiçbir şey demeyecek. Birçok yalanı da beraber söylemişsiniz fakat o sanki bütün her şeyin suçlusu senmişsin gibi anlatacak. Ailen senden bunun hesabını soracak tabii ama olay çok büyümeyecek. Sonra da sen arkadaşım dediğin o şahıstan hesabını soracaksın.

Senden borç para isteyip ortadan kaybolacak!

Verdiğin cevaplara göre senin en yakın arkadaşım dediğin, yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyen insan senin durumunun kötü olduğunu bildiği halde senden borç para isteyecek ve ortadan kaybolacak. Sana, borcu olduğunu ve acil paraya ihtiyacı olduğunu söyleyecek ve sen de dostum dediğin insanı ortada bırakmamak için elinde ne var ne yok vereceksin. Fakat o parayı aldıktan 1 gün sonra ortadan kaybolacak. Ona hiç ulaşamayacaksın. Evini ve telefon numarasını değiştirecek. Hesabını da soramayacaksın...

Borç verdiğin parayı alamayacağın için bir süre sıkıntılar yaşayacaksın fakat kötü gününde yanında olan insanlar sayesinde toparlanacaksın. Kimin dost kimin düşman olduğunu çözemediğin günler yaşayacaksın. Umarız ki bu durumlardan en az zararla çıkarsın.

Sana iftira atacak!

Verdiğin cevaplara göre senin en yakın arkadaşım dediğin, yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyen insan sana iftira atacak! Seni o kadar zor duruma sokacak ki işin içinden nasıl çıkacağını kara kara düşüneceksin! Hangi konuda iftira atacağını bilmiyoruz fakat söylemediğin bir şeyi söylemişsin gibi konuşacak ve diğer insanların karşısında ezilip büzüleceksin! Belki bir bildiği vardır diye onunla konuşacaksın fakat yüzüne pişkin pişkin bakarak ısrarla o şeyi söylediğini söyleyecek! 

Hiçbir şekilde anlam veremeyeceğin bir durumun içine pat diye düşeceksin. Böyle bir şey söylemediğini anlatmaya çalışsan da seni duymayacak ve arkadaşlığınızı bitireceksiniz. Fakat bir süre sonra kimin doğru söyleyip kimin yalan söylediği ortaya çıkacak ve rahat bir nefes alacaksın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
227
143
92
58
48
40
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın