Görüş Bildir
Haberler
Yaz Gelince Hiçbir Şeyin Beklediğimiz gibi Süper Olmadığını Gösteren 10 Hayalkırıklığı

Yaz Gelince Hiçbir Şeyin Beklediğimiz gibi Süper Olmadığını Gösteren 10 Hayalkırıklığı

Pınar
16.06.2015 - 16:55 Son Güncelleme: 16.06.2015 - 18:59

1. Yaz gelsin de vapurda şöyle deniz havası alıp bir çay içelim derken kendini kliması çalışmayan metrobüste bulmak

Öyle her şey hayal ettiğin gibi olmuyor. Vapurla giderim dediğin yere yetişmek için otobüse, metrobüse bindiğin an iklim değişiyor. Hava ne güzel demenden 10 dakika sonra kendini burnu içine kaçmış bir mağdur olarak buluyorsun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Ofiste yaz partileri, içecekler, sohbetler akar sanarken sıkıntıdan patlamak

Yaz geldi diye hemen ofis bahçesi, balkonu veya en yakın kafede takılmak gibi hayallere daldın. Soğuk içeceklerin hayali, işten kaytarmak derken yine kendini dört duvar arasında çıldırırken buluyorsun.

3. "Yaz yağmuru çok güzel be, saçları da besliyormuş" inancını çamura battığın selde bırakmak

Yaz yağmuru kısa sürer diye öğretmişler, o yüzden hep neşeyle karşılıyorsun ama sadece 3 dakika sürüyor. Havadan hortumla yağdırırcasına gelen yağmur suyu altında donuna kadar ıslanınca pek de bir havası kalmıyor işte.

4. Deniz manzarasının, balığın, salataların hayalini kurarken kendini 4 çeşit yemekhane yemeğiyle bulmak

Sanki yaz gelince sürekli deniz manzarasında akşam rüzgarıyla kadeh tokuşturacakmışsın gibi geliyordu ama gerçekler başka. Öğlenleri ve hatta bazen akşamları bile kendini evde, işte, salaş restoranda kuru-pilav yerken buluyorsun.

5. İnce kumlu plajlarda efsanevi bir tatil yapacağını düşünürken kendini halk plajında kağıt helva yerken bulmak

Bütün kış yazın yapacağın müthiş tatili düşünüp bütçe ayırıyorsun ama fiyatlar bir türlü tutmayınca kendini yine halk plajında teyzenlerle kağıt helva yerken buluyorsun. Her yaz aynı şey oluyor; hayalkırıklığına hazırlanman lazım.

6. Etnik giyimle yaz akşamlarının moda ikonu olacağını düşünürken köydeki Hatice teyze stilini benimsemek

Mağazalarda mankenler üzerinde inanılmaz duran etnik elbiseleri, etekleri merakla satın alıp giydiğinde birazdan gözleme açacakmış gibi duruyorsun. Köklerinden kopamayan bir şehirli de sayılabilirsin belki. Olaylara nasıl baktığına bağlı :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Flört rüzgarlarında kum tanesi gibi çılgıncasına savrulacağını sanarken yalnızlıktan kayalıklara yapışmak

Bu gerçek bir dramdır. Havaların ısınmasıyla hormonlar coşunca bu yaz hayatının aşkıyla tanışacağına emin oluyorsun fakat yine kendini sahillerde, çimenlikte veya kayalıklarda tek başına ufka bakarken buluyorsun.

8. Yaz meyvelerine doyacağım derken pazardan eli boş dönmek

Vatandaş açlıkla karşı karşıya manşetlerindeki vatandaş sen olsan gerek. Doya doya çilek, üzüm, ananas yiyeceğim derken pazardan tek torbayla en ucuz meyveyi alarak dönüyorsun.

9. Sahillerin bir numaralı müdavimi olacağım derken kendini ailenle mangalda bulmak

Senin sahil hayallerinle aileninkiler pek örtüşmüyor. Bisiklet, gitar, arkadaşlar olan çekici bir manzaranın hayali dayının 'koş kömür getir' demesiyle son buluyor.

10. Bronz ve seksi bir tene sahip olayım derken amele yanığıyla piyasaya çıkmak

Güneşin altına öğlenden yatıp bronzlaşmayı bekliyorsun ama o işler öyle olmuyor. Akşama 'yandım anam' diye bağırmaya hazır olacağını bile bile bronzluk sevdasına saplanmış bir kaybeden oluyorsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
3
2
1
1
0
0