Görüş Bildir
Haberler
Yatakta Hangi Hayvana Benziyorsun?

etiket Yatakta Hangi Hayvana Benziyorsun?

afrodizyak etkili biber salçası
05.03.2016 - 12:45 Son Güncelleme: 25.02.2018 - 21:28

İyi kötü herkesin bir seks geçmişi vardır. Ya da olmayanlar da olabilir ve bu genelleme kendiliğinden yok hükmündedir. Ama biz bir kez bile olsa seks yapmışlar için bu testimizde yatakta hangi hayvana benzediklerini söylüyoruz. Buyurun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hangi cinsiyetten hoşlandığını öğrenelim.

2. Aşağıdaki yerlerden hangisi sana huzur verir?

3. Şu an ne çeşit bir yemek yemek isterdin?

4. Bir renk seç

5. Hangi mevsimi en çok seviyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ne kadar sabırlı olduğunu birden altıya kadar puanlasan? (En düşük 1, en yüksek 6)

7. Peki hangi ünlü sevgilin olsun isterdin?

8. En sevdiğin müzik türü?

9. İmkanın olsa hangi gezegende yaşamak isterdin?

10. Son olarak ne sıklıkla internete giriyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

At!

At!

Sen yatakta at gibisin. Sevişirken adeta bir kısrak gibi şahlanıyorsun. Seks konusunun senin için aşırı önemli olduğu kesin. Asil duruşun ve zerafetin sana getirdiği artı puanlar partnerini baştan çıkartmaya yetiyor da artıyor bile.

Panter!

Panter!

Sen yatakta panter gibisin. Ateşli, istekli, kışkırtıcı, şehvetli... Bir erkeği elde etmek istiyorsan bunun için yapamayacağın şey yok. Tuttuğunu her daim koparıp tabelaya 1 çizgi daha atmak senin için adeta çocuk oyuncağı.

Ahtapot!

Ahtapot!

Sen yatakta ahtapot gibisin. Bir tuttun mu bırakmıyor iliklerine kadar yapışıyorsun. Partnerinin vücudunun her noktasına dokunmak istiyorsun. Senin için yeterince temas olmadan yapılan seksin hiçbir anlamı yok.

Denizatı!

Denizatı!

Sen yatakta denizatı gibisin! Sevişmeye bayılan ancak bunun için hiç mi hiç çaba sarfetmeyen bir yapın var. Denizatlarında hamilelik bile erkeğin görevi. Dişi pek bir şey yapmıyor yani. Sen de yatakta kendini partnerine bırakıp hiç çaba sarfetmeden olacakların keyfini çıkartmaya bakıyorsun.

Kuğu!

Kuğu!

Sen yatakta kuğu gibisin. Zarif, narin ve asil... Bu üç özelliğinden normal hayatında olduğu gibi yatakta da asla vazgeçemiyorsun. Ancak bu fedakar olmadığın anlamına gelmiyor. Yatakta gayet fedakar aynı zamanda da ne istediğini bilen birisin.

Panda!

Panda!

Sen yatakta panda gibisin. Kesinlikle çok daha farklı önceliklerin var. Sevişmek şöyle dursun diğer başka şeyler için bile hiç çaba sarfetmiyorsun. Belki kırk yılın başı canın ister de üşenmeyip kalkar sevişirsin ama senin için 'sevişmesem de olur' demek çok daha kolay.

Gergedan!

Gergedan!

Sen yatakta gergedan gibisin. Sevişirken sert olmayı seviyorsun. Ayrıca tuttuğunu kopartmayı da iyi biliyorsun. Performansında bugüne kadar hiçbir düşüş yaşanmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Yalnız şu sertlik kısmına biraz dikkat et ki sakatlık çıkmasın.

Kutup ayısı!

Kutup ayısı!

Sen yatakta kutup ayısı gibisin. Kocaman cüssenle oldukça hımbıl görünüyorsun fakat görenleri hayrete düşürecek bir performans sergiliyorsun. Bir de performansını sevimliliğinle birleştirmişsin ki bu seni kadınların gözünde zirveye taşıyor.

Balıkesir'in çılgın eşekleri!

Balıkesir'in çılgın eşekleri!

Sen yatakta Balıkesir'in çılgın eşekleri gibisin. Elinden bir uçanla bir de kaçan kurtuluyor. Libidon her daim en üst seviyede. Aklın fikrin sekste. Kendini biraz frenlesen iyi olacak yoksa başına iş açabilirsin.

Akbaba!

Akbaba!

Sen yatakta akbaba gibisin. Sende her türlü numara var. Bir punduna getirmek için ortamı kollayıp en zayıf anında kurbanına son darbeyi vurmak senin en büyük özelliğin. Ayrıca hiç mi hiç seçici değilsin. İnsan biraz dikkat eder yahu!

Tavşan!

Tavşan!

Sen yatakta tavşan gibisin! Tak tak tak tak işi bitiriyorsun. Seks konusunda çok serisin. Adeta bir makineli tüfek gibi çalışıyorsun diyebiliriz. Ayrıca bu serilikle birleştirdiğin çapkın ama sevimli tipinle partnerlerini baştan çıkartmamak için hiçbir sebebin yok.

Kaplumbağa!

Kaplumbağa!

Sen yatakta kaplumbağa gibisin. Yavaş ancak sağlam adımlarla ilerlemek tam senin gibi bir ustanın işi. Olayın tadını çıkartmakta üstüne yok. Aheste aheste, sindire sindire yapıyorsun her şeyi. Yatakta aşırıya kaçmadan gösterdiğin hafif sertlik partnerlerini baştan çıkartıyor. Seninle sevişip de pişman olan partnerin neredeyse yok gibi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5716
2164
1752
1305
762
671
539
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yaren Eroğlu

lan bende havyan gibi uyuyosun dicek sandım.Meğerse partnerime neler yapıyomuşum da haberim yokmuş aq tövbe yarabbim ya!

Pasif Kullanıcı

Yalnız değilsin...

Asya

Sen yatakta at gibisin. Sevişirken adeta bir kısrak gibi şahlanıyorsun. Seks konusunun senin için aşırı önemli olduğu kesin. Asil duruşun ve zerafetin sana g... Devamını Gör

Metin Karaman

Gerçekten öyle misin diye sorabilir miyim ?

Pasif Kullanıcı

Nasıl uyuyorsun diye testi çözdüm. Yanlış anlamışım. Kaç kızım mırra. :S