Görüş Bildir
Haberler
Yatak Odanız İçin Özgün Komodin Modelleri

Yatak Odanız İçin Özgün Komodin Modelleri

Kozmy
04.03.2014 - 14:09 Son Güncelleme: 04.03.2014 - 14:36

Yatak Odanız İçin Özgün Komodin Modelleri

Yaratıcı fikirleri akıllı çözümler için kullandığımızda ortaya harika sonuçlar çıkabiliyor.

Gördüğünüz bir örnekten yola çıkarak aklınıza hiç gelmeyecek bir ürünü aradığınız tasarıma dönüştürmek mümkün olabiliyor. Bu noktada yatak odalarınızda ilginç ve farklı uygulamalar deneyebilirsiniz. Yatak odanızda yer alan klasik mobilyalar yerine daha yaratıcı ve şaşırtıcı eşyaları komodin olarak kullanabilirsiniz.

Bu eşyalar neler olabilir diyenler için yatak odalarında kullanabileceğiniz ilginç ve farklı komodin modellerini bir araya getirdik. Aslında öyle çok uzaklara gitmeye gerek yok evinizde, elinizin altında bulunan pek çok eşya yatak odanız için harika bir komodin olabilir. Mesela hasır bir sepet, veya tahta bir kutuyu baş ucu masası olarak kullanabilirsiniz.

Metal çöp bidonlarından, eski bavullara kadar pek çok eşya yatak odanızdaki komodinlerin yerini alabilir. Eski sandalye ve tabureler de yatağınızın başucunda birer komodin işlevi görerek odanıza farklı bir hava katabilir.

İlginç örnekler arasında yer alan büyük bir porselen tabağını alt kısmından destekli bir şekilde duvara sabitleyerek başucunuzda dekoratif bir alan oluşturabilirsiniz. Duvara daha küçük boyutlarda porselen tabaklar asarak şık ve uyumlu bir köşe yaratabilirsiniz.

Komodin alternatifi olarak en çok kullanılan eşyalar arasında ilk sırada şüphesiz kitaplar yer alıyor. Kitapları ve ansiklopedileri üst üste koyarak farklı dekoratif objeler haline getirebilirsiniz.

Eski 3 basamaklı minik merdivenler ise ilginç komodin örneklerinden biri. En üst basamağına başucu lambanızı koyarak hem kullanışlı hem de hoş bir görünüm elde edebilirsiniz. Ayakları tekerlekli eski ofis dolaplarını da rahatlıkla komodin olarak kullanabilirsiniz. Özellikle renkli olanları odanıza sevimlilik katabilir.

Eski bavullar ile yapılan dekorasyon uygulamaları ilginç ama bir o kadar da şık bir görünüm oluşturuyor. Siz de bavulları üst üste dizerek farklı bir komodine imza atabilirsiniz. Benzer işlemi eski sandıklarla da deneyebilirsiniz. Bavullar ve sandıklar yatak odanızda fazladan bir depolama alanı oluşturarak birden fazla işlev görebilecektir.

Yaratıcı komodin fikirleri için örnekleri inceleyip ilham alabilir, tarzınıza uygun gördüğünüz alternatiflerden birini yatak odanıza uygulayabilirsiniz.

Kaynak: http://www.kozmy.com/blog/yatak-odani...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın