Görüş Bildir
Haberler
Yasak Elma'da Kim Vuruldu, Kim Öldü? Diziden Kim Ayrılıyor? Yasak Elma'da Hayranlarını Üzen Ayrılık!

Yasak Elma'da Kim Vuruldu, Kim Öldü? Diziden Kim Ayrılıyor? Yasak Elma'da Hayranlarını Üzen Ayrılık!

Müge Kakşi
17.01.2022 - 23:32

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma bu akşam izleyici karşısına çıktı. Entrika dolu sahneleriyle izleyiciyi ekranlara kilitleyen dizide Çağatay ve Kumru evlenmeye karar verirken Arzu'nun ise hain planları devreye girdi. Dizinin sonunda Çağatay'la Kumru tetikle karşı karşıya kalırken Ender ve Feyza'nın da başı derttedir. Peki Yasak Elma'da kim vuruldu? Yasak Elma'da diziden hangi oyuncu ayrılıyor? Kumru ve Çağatay vuruldu mu? Feyza ve Ender vuruldu mu? İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yasak Elma'da Kim Vuruldu?

Yasak Elma'da Kim Vuruldu?

Yasak Elma dizisinin son bölümünde Çağatay ve Kumru'nun evini basan Ömer silahı ikiliye doğrulturken, diğer tarafta Feyza ve Ender'in tartışması Arzu'nun içeri girmesiyle son bulur. Arzu'nun Ender ve Feyza'ya 'Sami Bey'in selamı var.' diyerek silahı doğrultması yürekleri hoplatırken ateş alan silah sesinin hangi evden geldiği henüz belli değil. İzleyiciler Yasak Elma'da kimin vurulduğunu merak ederken geçtiğimiz günlerde diziyle ilgili çıkan haberler diziden çıkacak ünlüyü doğruluyor.

Yasak Elma'ya Veda Eden Oyuncu Kim?

Yasak Elma'ya Veda Eden Oyuncu Kim?

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre diziye bu sezon Arzu karakteriyle dahil olan Nihan Aypolat beklenmedik bir olay sonucu diziden ayrılacağı haberi gelmişti. Ayrıca Ece Erdek Koçoğlu ile Elif Turgay’ın yönettiği diziye yakında yeni sürpriz karakterlerin katılacağı da konuşuluyor.

Bu haberle beraber patlayan silahın bir şekilde Arzu karakterinin ölmesiyle sonuçlanacağı düşünülüyor. Net bilgi Yasak Elma gelecek haftaki bölümde öğrenilecek.

İlgili Haber

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın