Görüş Bildir
Haberler
Yaptıkları İşlerden Çok Geçirdikleri Estetik Operasyonlarla Anılan 18 Ünlü

Yaptıkları İşlerden Çok Geçirdikleri Estetik Operasyonlarla Anılan 18 Ünlü

Arslan Ural Karabağlı
19.06.2015 - 16:09 Son Güncelleme: 19.06.2015 - 16:13

1. Donatello Versace

1. Donatello Versace

Böyle görünmek için, üstüne bir de para verdiğini bilmek, akıl alır gibi değil. En belirgin tuhaflıklar burun ve dudak çevresinde görünüyor. Gerçi manzara tümüyle bir garip...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Tara Reid

2. Tara Reid

'American Pie' filminde canlandırdığı 'Vicky' adlı karakter sayesinde şöhrete kavuşmuştu. Filmden sonra görünüşünde bazı değişiklikler yapmak istemiş ve işe ilk olarak göğüslerinden başlamış. Daha sonra da yüzüne el atmış. Belki yüzü halen çekiciliğini koruyor. Ancak karın bölgesi için aynı şeyleri söylemek biraz zor...

3. Jocelyn Wildenstein

3. Jocelyn Wildenstein

Biraz daha zorlarsa, soyadını rahatlıkla 'Frankenstein' olarak değiştirebilir. Zaten geçirdiği operasyonlar yüzünden adı 'Kedi Kadın'a çıkmış durumda.

4. Jennifer Grey

4. Jennifer Grey

Jennifer Grey de, burnuna olan takıntısıyla biliniyor. Fotoğraflara bakınca Grey'in yıllar boyu uğraşarak en nihayetinde istediği gibi bir buruna sahip olduğunu söyleyebiliriz. Ancak bu değişim bile, oyuncunun düşüşteki kariyerini toparlamaya yetmedi. Zira halen düşük bütçeli yapımlarda rol almaya devam ediyor.

5. Tori Spelling

5. Tori Spelling

Operasyon sonrası deforme olan göğüsleri yüzünden çok çekti. Çünkü

 magazin basını bir dönem çok üzerine gitmişti. Spelling de çareyi doktorunu dava etmekte bulmuştu. Verdiği bir röportajda, neden böyle bir operasyona ihtiyaç duyduğuyla ilgili bir soruya, sinirlenince, 'Ben de bir çok oyuncu gibi 20'li yaşlarımda ameliyat masasına yattım. Ne var bunda.' gibi bir yanıt vermişti.

6. La Toya Jackson

6. La Toya Jackson

Jackson ailesindeki estetiğe en meraklı ikinci ismin La Toya olduğunu söylemeye gerek yok. Fotoğraflara bakınca, sonunda kendisini Micheal'a benzettiğini düşünmemek de elde değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Amanda Lepore

7. Amanda Lepore

Bıçak altına ilk olarak 19 yaşında yatan Lepore'un bugüne kadar kaç operasyon geçirdiği belli değil. Zaten estetik onun için artık neredeyse mesai gibi bir şey. Tabii modellik ve oyunculuk yapmadığı zamanlarda..

Not: Fotoğrafa uzun süre bakmak, gözlerinizde kalıcı hasara sebep olabilir:)

8. Daryl Hannah

8. Daryl Hannah

Kariyeri boyunca, çeşitli çevreler tarafında 'D' klas oyuncu olarak yaftalanmaktan bir türlü kurtulamadı. Bu yüzden sık sık estetik cerrahiye başvurdu ama yine de olmadı.

9. Amanda Bynes

9. Amanda Bynes

The Big Fat Liar” ile aradığı şöhreti yakalayınca, o da ilk iş olarak burnuna el attı. Ve halen çekmiş değil...

10. Renee Zellweger

10. Renee Zellweger

Plastik cerrahların kendisine taptığı söyleniyor. Fotoğraflara bakınca, herhalde bir tek onlar tapıyordur diye düşünmemek elde değil. Zaten uzunca bir zamandır, hakkında çıkan haberler de, geçirdiği operasyonlarla ilgili.

11. Lindsay Lohan

11. Lindsay Lohan

İnsan yüzüne neden bu kadar dolgu yaptırır ki. Üstelik güzelim bir görüntüyü bu hale nasıl getirebilir? Gerçekten anlamak mümkün değil. Zaten artık adı, ya bu tür işlerle ya da adli olaylarla anılıyor..

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Megan Fox

12. Megan Fox

Transformers 2 filmiyle, kendisine milyonlarca hayran edinmişti. Sanırım halen oradan topladığı kredileri yiyor. Bunun dışında da belirli aralıklarla, yüzüne yaptırdığı minik müdahaleler ya da düzeltmelerle basının önüne çıkıyor.

13. Janice Dickinson

13. Janice Dickinson

Bir modelin hayatının ne denli zor olduğunu, çoğu insan bilmez. Özellikle de kariyerinin sonlarına gelmiş bir modelin. Çünkü işler eskisi gibi değildir. Ve zamanın önüne geçebilecek sihirli bir formül de yoktur. Bu yüzden estetik bir seçenektir. Ancak asla bir çare de değildir.

14. Carrot Top

14. Carrot Top

Meğer hayattaymış. Biz de bu galeri vesilesiyle öğrenmiş olduk. Geçirdiği operasyonlarla ilgili bir şey söylemeye gerek yok. Zira cerrah eldeki malzemeyle, elinden gelenin en iyisini yapmış görünüyor.

15. Dolly Parton

15. Dolly Parton

'Country' müziğin efsane isimlerindendir. Ancak o da çoğu ünlü gibi yaşlanmaya karşı durmaya fazla kafayı takmış görünüyor. Bu da akıntıya karşı yüzmek gibi bir şey...

16. Joan Rivers

16. Joan Rivers

Ünlü isimlerin ölesiye yerin dibine gömüldüğü bir programa konuk olan Rivers'a, Jeffrey Ross ve rahmetli Greg Giraldo'nun yüzü hakkında yaptığı acımasız şakalar unutulur cinsten değildi. Ancak fotoğraflara bakınca çok da haksız oldukları söylenemez. Üstelik Rivers'ın fantastik kariyeri boyunca estetik yaptıran ünlüler hakkında ne kadar acımasız şakalar yaptığını düşünürsek, eden bulur sözü 'cuk' diy yerine oturur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. Priscilla Presley

17. Priscilla Presley

Bir zamanlar nasıl da güzelmiş. Tabii estetik öncesi zamanlardan bahsediyoruz. Yaşasa acaba Elvis ne düşünürdü? Herhalde 'yapacak başka bir işin yok mu'  derdi gibi geliyor.

18. Lil Kim

18. Lil Kim

Geçenlerde yaptığımız bir galeri de facia dekoltesiyle dilimize düşmüştü. Bu sefer de yüzünün haliyle...  Notorious BIG,  95 yılında kendisini keşfedip, ortaya çıkarmasaydı acaba nasıl bir hayatı olurdu diye düşünmeden edemiyoruz.

Bonus: Lil Kim'in bahsettiğimiz dekoltesi..

Bonus: Lil Kim'in bahsettiğimiz dekoltesi..
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
160
89
20
17
14
12
7