Görüş Bildir
Haberler
Yaptığın Her İyi Espriden Puan Kazansaydın Kaç Puanın Olurdu?

Yaptığın Her İyi Espriden Puan Kazansaydın Kaç Puanın Olurdu?

Turna.com
26.02.2018 - 17:09

Espri yapmak herkesin harcı değildir, iyi espriler doğuştan gelen bir yetenek ile ince bir zeka birleşince çıkar ancak ortaya. Peki sen espri yeteneğinin nasıl olduğunu düşünüyorsun? Kendine güveniyorsan bu testi çöz, bakalım kaç puan alacaksın.

1. İlk olarak, hoşlandığın kızla berabersin ama muhabbet ilerlemiyor. Bir espri yapıp samimiyeti koruman lazım.

2. İş yerinde önemli bir toplantıda sunum yapacaksın fakat her şey ters gitmeye başladı ve bir türlü başlayamadın. Herkes çok sıkıldı, güzel bir espri yapıp insanları neşelerdirmen lazım. Ne diyeceksin?

3. Önemsiz bir hata nedeniyle trafik polisi tarafından durduruldun. Belki de güzel bir espri yapıp samimiyet kurarsan iş uzamadan kapanacak. Ne söylersin?

4. Yakın bir arkadaşın küçük bir kaza geçirmiş, sen de hastaneye ziyarete gittin. Arkadaşının durumu gayet iyi de olsa ailesi çok endişelenmiş, ama sen tatlı bir espriyle bu gergin ortamı yumuşatabilirsin.

5. Abinin kız istemesindesiniz, "verdik gitti" denir denmez sohbet de bir anda kesildi. Kaynatmak ise sana düşer.

6. Şu ana kadar hep senin yapacağın esprileri sorduk, biraz da senin komik bulduğun şeyleri öğrenelim. Bu GIF'lerden en komik bulduğunu seç bakalım.

7. Peki zamanında en çok güldüğün video hangisiydi?

8. Peki seni en çok güldüren yabancı komedyen aktör hangisi?

100 Puan!

Karşımızda bir komedyen duruyor adeta. Gizli bir yeteneği keşfetmiş olabilir miyiz? Espri yeteneğinin yanı sıra nerede ne konuşacağını da çok iyi bilen birisin. İşte bu nedenle bizden sana koca bir 100! Gerçek hayatta da böyle yaptığın hareketlere göre puan kazansan çok güzel olurdu öyle değil mi? Peki sana zaten kazandığını söylesek? Evet evet, Turna.com’dan aldığın her uçak biletine puanlar kazanıyor ve kazandığın Turna puanlar ile kuşlar gibi bedava uçuyorsun! Sen kuşlar gibi uçarken seni görenler de “Ah Be Abi! Turna.com'dan uçak biletini almak varken, ne gerek var onca zahmete?” diye iç çekiyor! Hemen kazanmaya başlamak için buraya tıkla!

85 Puan!

Oldukça iyi bir espri yeteneğine sahip olduğunu söylemekten mutluluk duyarız. Hatta bu durumlar karşısında sakinliğini biraz daha koruyabilseydin tam puan alacaktın belki de. Ama olsun canım bu yeteneği harcamak olmaz, bu nedenle sana bizden 85 puan! Gerçek hayatta da böyle yaptığın hareketlere göre puan kazansan çok güzel olurdu öyle değil mi? Peki sana zaten kazandığını söylesek? Evet evet, Turna.com’dan aldığın her uçak biletine puanlar kazanıyor ve kazandığın Turna puanlar ile kuşlar gibi bedava uçuyorsun! Sen kuşlar gibi uçarken seni görenler de “Ah Be Abi! Turna.com'dan uçak biletini almak varken, ne gerek var onca zahmete?” diye iç çekiyor! Hemen kazanmaya başlamak için buraya tıkla!

70 Puan!

Mükemmel olmasa da çok da fena olmayan bir puan aldın. Belki ruh halinden belki test stresinden düştü performansın bilemeyiz ama içindeki cevheri gördük biz, merak etme. Bu yüzden de sana 70 puan! Gerçek hayatta da böyle yaptığın hareketlere göre puan kazansan çok güzel olurdu öyle değil mi? Peki sana zaten kazandığını söylesek? Evet evet, Turna.com’dan aldığın her uçak biletine puanlar kazanıyor ve kazandığın Turna puanlar ile kuşlar gibi bedava uçuyorsun! Sen kuşlar gibi uçarken seni görenler de “Ah Be Abi! Turna.com'dan uçak biletini almak varken, ne gerek var onca zahmete?” diye iç çekiyor! Hemen kazanmaya başlamak için buraya tıkla!

Sen de Turna.com'a gel, bedava uçmanın keyfini çıkar!