Görüş Bildir
Haberler
Yapı Kredi Bankası ATM’sinden Nasıl Para Yatırılır

Yapı Kredi Bankası ATM’sinden Nasıl Para Yatırılır

Durma Play
18.03.2014 - 17:28

Yapı Kredi Bankası ATM’sinden Nasıl Para Yatırılır

Durmaplay üzerinden online oyun dünyasıyla ilgili herhangi bir alışveriş yapmak için kredi kartınızı kullanmak yerine bankamatik yoluyla havale yapmayı tercih ediyorsanız, size anlatacağımız adımları tek tek takip ederek, kısa süre içerisinde havale yani hesaba para yatırma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Bankamatikte para yatırma işleminize başlamadan önce yatıracağınız tutarı kağıt paraların aynı yüzleri üst üste gelecek şekilde hazırlamalısınız. Yatıracağınız kağıt paraları önceden hazırlamak size zamandan tasarruf sağlayacak hem de işlem sırasında sıkıntı yaşamanızı ve işlemi tekrar yapmanıza gerek kalmamasını sağlayacaktır.

Yapı Kredi Bankası ATM’sinden para yatırmak için eğer bankaya ait bir hesap kartınız yoksa bankamatik üzerinde bulunan giriş tuşuna basın. Giriş tuşuna bastıktan sonra karşınıza çıkacak olan ekranda bulunan seçenekler arasından para yatırma butonuna basın. Para yatırma butonuna bastıktan sonra sistem sizden TC kimlik numaranızı isteyecektir. İlgili kısma 11 haneli TC kimlik numaranızı girdikten sonra tekrar giriş tuşuna basın ve karşınıza çıkan yapmak istediğiniz işlemi seçin ekranında hesap numarası ile butonuna basın. Hesap numarası ile işlem yapmak istediğinizi belirttikten sonra sistem bir sonraki ekranda sizden hesap numarasını girmenizi isteyecektir. Karşınıza çıkan ekranda hesap numarasını girerek, para yatıracağınız hesaba ait bilgilerin ekrana gelmesini bekleyin. Hesap bilgilerinin kontrolünü sağladıktan sonra “ devam etmek istiyor musunuz? “ sorusuna evet butonuna basarak cevap verin ve önceden hazırlamış olduğunuz kağıt paraları para yatırma bölmesine yerleştirin.

ATM parayı alıp, size yatıracağınız tutar hakkında gereken bilgileri verdikten sonra bilgilerin doğruluğunu kontrol ederek onay butonuna basın. Yaşanabilecek herhangi bir sıkıntı riskine karşı parayı yatırdığınız için size verilen bilgi fişini alın ve saklayın. Bilgi fişi istiyor musunuz? Sorusuna evet butonuna basarak cevap verin ve son olarak fişinizi alarak para yatırma işleminizi tamamlayın.

www.durmaplay.com
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
7
6
5
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın