Görüş Bildir
Haberler
Kaybolan Öğrenci Kafilesinden İyi Haber

Kaybolan Öğrenci Kafilesinden İyi Haber

Ulaş
28.10.2014 - 23:08

Yalova'nın Cınarcık İlçesi Teşvikiye Beldesi'nde gezmek için Erikli Yaylası'na çıkan İstanbul Kadıköy Hayrullah Kefeoğlu Anadolu Lisesi'nde eğitim gören 53 öğrenci ve 3 öğretmen sis ve havanın karması sonucu yollarını kaybetti.

Jandarma ekipleri yerlerini tesbit ettiği öğrencileri kurtarmak için olay yerine ekip gönderdi. 18:45'te jandarmaya haber veriyorlar.

İstanbul Kadıköy Hayrullah Kefeoğlu Anadolu Lisesi'nde eğitim gören 53 öğrenci ve 3 öğretmen gezmek için bugün Yalov'nın Çınarcık ilçesine geldi. Teşvikiye Beldesi'ne giden kafile daha sonra araçlarını bırakarak Erikli Yaylası'na yürüdüler. Bir süre sonra bastıran yağmur ve sis sonucu yollarını kaybeden kafile havanında kararması sonucu 156 Jandarma'yı arayarak yardım istediler. Yalova Jandarma Arama ve Kurtarma ekipleri daha sonra AFAD ile birlikte cep telefonundan yerlerini tesbit ettikleri öğrencileri kurtarmak için olay yerine hareket ettiler.

ÖĞRENCİ KAFİLESİNE ULAŞILDI

Yalova'nın Çınarcık İlçesi Teşvikiye Beldesi'nde gezmek için Erikli Yaylası'na çıkan ardından da yollarını kaybeden İstanbul Kadıköy Hayrullah Kefeoğlu Anadolu Lisesi'nde eğitim gören 53 öğrenci ve 3 öğretmene jandarma ekipleri ulaştı. Teşvikiye deresinin arka tarafında bulunan grubu, jandarma ekiplerinin derenin karşısına geçirmeye çalıştığı öğrenildi. Jandarma ekiplerinin araçlarla öğrencileri Teşvikiye beldesine getireceği bildirildi.

DHA

Kaynak: http://www.dha.com.tr/yalovada-3-ogre...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0