Görüş Bildir
Haberler
TV
Yalı Çapkını Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yalı Çapkını 35. Bölüm Fragmanı

Yalı Çapkını Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yalı Çapkını 35. Bölüm Fragmanı

Bahadır
29.05.2023 - 23:02

STAR TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son olarak 34. bölümüyle seyircinin karşısına dizide gelecek hafta neler olacağı merak konusu olmuştu. İşte başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı Yalı Çapkını'nın 35. bölüm fragmanı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni

Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden uyarlanan dizi, son olarak cuma günü 34. bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. 34. bölümde gerçekleşen ölüm herkesi derinden sarstı. Son bölüm, izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi.

Yalı Çapkını son bölümde ne oldu?

Yalı Çapkını son bölümde ne oldu?

Fuat'ın ölümü başta Ferit olmak üzere herkeste derin bir acı bırakır. Saffet Ağa ve ailesi de dahil herkes taziye için bir aradadır. Ferit, Fuat’ın ölümünden dolayı perişan bir haldedir ve Tarık’ı cenazede görünce ipleri koparır. Seyran ise Ferit’i bırakmamakta kararlıdır. Halis Ağa, uzun bir aradan sonra Hattuç’a ördüğü duvarları indirir. Kazım ise Suna’yla ilgili evlilik planını uygulamaya koyarken, Seyran’la ilgili verdiği karar ise herkesi şaşırtır.

Yalı Çapkını 35. bölüm fragmanı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın