Görüş Bildir
Haberler
Yalan Söylemekte Dünya Markası mısın?

etiket Yalan Söylemekte Dünya Markası mısın?

Ben yalan söylemem gerçeği saklarım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Lise hayatında en çok hangi konuda yalan söyledin?

4. Önemli bir buluşmaya davetlisin ama gitmek istemiyorsun. Buluşacağın kişi ya da kişilere ne söylersin?

4. Önemli bir buluşmaya davetlisin ama gitmek istemiyorsun. Buluşacağın kişi ya da kişilere ne söylersin?

5. Annen büyük sonuçlar doğuran bir yalanını yakaladı ve bunun için seninle tartışmaya girdi. Tavrın ne olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eski sevgilin aradı ve çok çok önemli bir şey konuşmak için buluşmak istediğini söyledi. Sevgilin buna asla izin vermez, bu durumda ne yapardın?

7. Peki içine kapanık mısın, dışa dönük mü?

8. Son olarak, sence yalan söylemenin püf noktası nedir sence?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tam bir dünya markasısın!

Verdiğin cevaplara göre sen yalan söyleme konusunda uzmanlığı hak ediyorsun. Valla helal olsun. Eminiz ki sana baya faydası dokunuyordur bu yeteneğin. Fakat yalanlarına maruz kalan kişiler için epey üzüldük. Anlamaları imkansız gibi bir şey. Nasıl biriyle baş etmeye çalıştıklarının farkında değiller :) Eğitim hayatında, kariyer hayatında bu yeteneğinin baya bir faydasını görmüşsün. İnsan bir gözlerini falan kaçırır ya, sen maşallah insanın gözünün içine baka baka gayet rahat yalan söyleyebiliyorsun. Açıkçası bunu nasıl başardığına dair hiçbir fikrimiz yok. Senden korkulur yani. Bir de yalan söyleme konusundaki başarını yalnızca sen biliyorsun tabii. Diğerleri yalanlarının farkında değil hala. İnsanlar sana güveniyor. Bu güveni de nasıl kazandın hiç anlayamadık. Fakat bu hayatta sırtı asla yere gelmeyecek insanlardansın. Başarın takdir edilmeli...

Fena değilsin!

Verdiğin cevaplara göre sen bu konuda uzman olmaya çok yaklaşmışsın. Hala ufak tefek yakalanmaların oluyor çünkü. Fakat insanların sana olan güveni hiç sarsılmıyor. Yani çok göze batmıyor bu yakalanmaların. Galiba birazcık vücut dilin ele veriyor seni. Yani yalanı kurgulama aşamasında hiçbir sıkıntın yok. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar güzelce ve mantığa uygun şekilde planlıyorsun. Tabii iş bunu yüz yüze söyleme kısmına gelince oralarda biraz sorun çıkıyor. Bizim tahminimize göre sen şu an vücut dilini de bu konuda eğitme aşamasındasın :) Yani kendini daha iyi nasıl yalan söylerim diye çalıştırmaya başlamışsın. Tavsiyemizi sorarsan eğer, bu olaya pek alışmasan daha iyi olur.

Hiç işin olmaz yalan dolanla!

Verdiğin cevaplara göre sen bu yalan mevzusundan hiç haz etmiyorsun. Oldukça haklısın da. Sana göre yalanın küçüğü, büyüğü, beyazı, pembesi olmaz. Hayatın boyunca hep uzak durmuşsun. Hayatında da böyle insanları barındırmamaya çalışmışsın. Bu konudaki iradeli duruşunu gerçekten takdir ediyoruz. Artık tamamiyle dürüst diyebileceğimiz insan sayısı o kadar az ki... Sen de bu azınlıktasın işte. Hayatında olduğun insanlar gerçekten çok şanslı. Onlara karşı her zaman dürüst oluyorsun. Ayrıca ufak bir de yeteneğin var. Sana yalan söylenildiği zaman hemen anlıyorsun. Karşındaki insanı incelemeyi, vücut dilinden onu tanımaya çalışmayı seviyorsun. Bu da sana müthiş bir gözlem yeteneği vermiş tabii ki. Bu sayede kimsenin yalanına inanmak zorunda kalmıyorsun. Bu konudaki duruşuna da düşüncelerini de çok sevdik. Tebrikler :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
307
195
70
37
25
19
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
aggressiveman

Dünya markasısın diyor xD sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

Nazlı Aşkın

Tam bir dünya markasısın!

vay-bee

fena değilmişim alakası yok baya iyiyimdir yalan konusunda kendim bile inanınırım o kadar yani Arkadaşlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun nice yıllara sevgi... Devamını Gör