Görüş Bildir
Haberler
Yakıştırmaya Başlayabiliriz: Yeni Sezon Dizilerinin Partnerleri Bir Bir Belli Oluyor

etiket Yakıştırmaya Başlayabiliriz: Yeni Sezon Dizilerinin Partnerleri Bir Bir Belli Oluyor

Televizyon kanalları için yeni sezon çalışmaları başladı. Yeni diziler belli olmaya başladıkça kadrolar da şekillenmeye başladı.  İşte uzun süredir ekranlardan uzak olan isimlerin de dönüş hazırlığı yaptığı, Eylül ayındaki dizilerde kim kiminle başrolü paylaşacak merak ediyor musunuz? Öyleyse buyrun...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Halit Ergenç - Bergüzar Korel

1. Halit Ergenç - Bergüzar Korel

En son ''Binbir Gece'' dizisinde kamera karşısına geçen Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çifti, 10 yıl sonra ''Vatan Haini'' dizisi ile ekranlara dönüyor. Dizi Eylül ayında Perşembe akşamları Kanal D'de ekrana gelecek.

2. Eda Ece - Berk Atan

2. Eda Ece - Berk Atan

TİMS yapımın yeni gençlik dizisinde son olarak ''İlişki Durumu Karışık'' dizisinde izlediğimiz Eda Ece ve ''Güneşin Kızları'' dizisinde izlediğimiz Berk Atan kamera karşısına geçiyor. Dizinin kanalı ve ismi henüz netlik kazanmadı.

3. Kadir Doğulu - Seda Bakan

3. Kadir Doğulu - Seda Bakan

Ay yapım imzalı Kadir Doğulu'nun başrolünde olacağı  ''Beyaz Gece'' dizisi için, önce Gökçe Bahadır ile anlaşma yapan şirket son dakika değişikliği yaparak, Seda Bakan ile anlaşmaya vardı. Yeni sezonda ikili Fox Tv'de izleyici ile buluşacak.

4. Bülent İnal - Ayça Bingöl

4. Bülent İnal - Ayça Bingöl

Eylül ayında ekrana gelecek  ''Babam ve Ailesi'' dizisinde Bülent İnal, Ayça Bingöl ve Ceyda Düvenci başrolü paylaşıyor olacak. Dizi Eylül ayında Kanal D'de ekrana gelecek..

5. Uğur Yücel - Şükran Ovalı

5. Uğur Yücel - Şükran Ovalı

Başrollerinde Uğur Yücel ve Berat Efe Parlar’ın yer alacağı; yapımcılığını TMC’nin yaptığı dizinin kadın başrolü Şükran Ovalı oldu. Yönetmenliğini ise Can Yücel’in üstlendiği, iddialı aile komedisi 'Familya' Eylül ayında ekrana gelecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Onur Tuna - Rüveyda Öksüz

6. Onur Tuna - Rüveyda Öksüz

Bir aşk hikayesini anlatacak olan ‘Cesur Yürek’ adlı dizide Tuna, bir balıkçıyı oynayacak. 15 Temmuz’da çekimleri İstanbul’da başlayacak proje, Show TV’de ekrana gelecek. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Kudret Sabancı oturacak.

7. Özge Gürel - Tolga Sarıtaş

7. Özge Gürel - Tolga Sarıtaş

Süreç Film'in yeni sezonda FOX TV'de ekrana getirmeyi planladığı dizisinde, Özge Gürel ve Tolga Sarıtaş ikilisi ile anlaşmaya vardı. Dizi Eylül'de izleyici ile buluşacak.

8. Emre Kınay - Burcu Kara

8. Emre Kınay - Burcu Kara

Yeni sezonda geçmişte Yılmaz Güney'in rol aldığı baba filminin dizi versiyonunda yer alacak olan Emre Kınay'a, dizide değişiklik olmazsa eğer Burcu Kara eşlik edecek.

9. Çağatay Ulusoy

9. Çağatay Ulusoy

Ay yapımın yeni uyarlama dizisinde ekrana gelmeye hazırlanan Çağatay Ulusoy'a başrol için eşlik edecek isim henüz açıklanmadı. Ancak Hazal Kaya ve Nilay Cafer isimlerinden birisinin olacağına kesin gözü ile bakılıyor. Ayrıca dizi de Çağatay Ulusoy'un kardeşi rolünde Aras Bulut İynemli'yi izliyor olacağız.

10. Kenan İmirzalıoğlu, Kerem Bursin ve Engin Akyürek

10. Kenan İmirzalıoğlu, Kerem Bursin ve Engin Akyürek

Ay yapım ile anlaşan Kenan İmirzalıoğlu, Kerem Bursin ve Engin Akyürek ise yeni sezon için partnelerleri henüz belli olmayan isimler

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
620
385
268
144
74
61
50
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
okuyombenya

hemen isimlerinden özel kelimeler türetmeler, adlarına fan sayfaları açmacalar, ayy inş. sevgili olorlarrr demeceler .... tehlike yaklaşıyor

Sevilay

şu aşk üçgenlerinden halk olarak bıktık! Sonrada neden yabancı dizi izliyorsun bu yüzden işte

Luna

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç dışında birbirlerine yakıştıramadığım çiftler. Senaryoya uyacak değil popülariteye göre oyuncu seçimi yapılıyor bence çoğu d... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

kesinlikle katılıyorum