Görüş Bildir
Haberler
Yabancı Dizilerdeki Hangi Baskın Kadın Karaktersin?

etiket Yabancı Dizilerdeki Hangi Baskın Kadın Karaktersin?

Efe Çağlayan
06.05.2020 - 11:00 Son Güncelleme: 13.05.2020 - 18:30

İçindeki o dominant, o güçlü kadın hangi dizi karakteriyle eşleşiyor? 

Öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım! Bu kavramlardan hangisi senin için çok daha önemlidir?

2. Anne çocuk bağı bambaşkadır, her yaş diliminde daha da farklılaşır bu bağ. Hangi anne çocuk görselinden daha çok etkilendin bakalım?

3. Dünyayı bütünüyle yönetecek güce yalnızca sen sahipsin diyelim. Şimdi söyle bakalım, dünya nasıl bir yer?

4. Sence affedilemeyecek hata nedir?

5. Diyelim ki elinde bir şişe iksir var ve içtiğinde aşağıdakilerden birine sonsuza kadar sahip olacaksın. Bu hangisi olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence insanlığın en büyük sorunu ne?

7. Sona yaklaşıyoruz artık. Son dönemlerdeki popüler oyunculardan hangisini beğendiğini seç şimdi de!

8. Geldik son soruya. Tarihe iz bırakan kadınlardan bir söz seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Daenerys Targaryen!

Daenerys Targaryen!

Game of Thrones'un Daenerys Targaryen'ı çıktın! Çünkü onun gücü vicdanından, cesaretinden, hakkaniyetinden ve her şeyden önemlisi de sahip olduğu üç ejderhasından geliyor. Onun adı Daenerys Fırtınadadoğan; Andalların, İlk İnsanların, Rhoynar'ın ve Yedi Krallık'ın Kraliçesi; Ejderha Kayası Prensesi; Ateş Geçirmez; Ejderhaların Anası! Bu unvanlar bile gücünü kanıtlar nitelikte ama biz Khaleesi’mizi daha çok haklı davasındaki mücadelesi için seviyoruz. Aynı sen gibi... Vicdan senin için her şeyden önde gelir. Nerede bir vicdansızlık, haksızlık görsen karşısında olursun. Onu düzeltmek için sonuna kadar mücadele edersin. Keşke tüm insanlık senin gibi duyarlı olsa!

Fiona Gallagher!

Fiona Gallagher!

Shameless'ın Fiona'sı çıktın!  Ailene ve sevdiklerine çok düşkün birisin. Onlar için yapmayacağın şey yok. Sevdiklerini sürekli koruyup kollamak ve arka çıkmak senin en belirgin özelliğin. Onlara bakmak için sabah akşam çalışacak olsan da önemli değil. Ailen için her şeye değer. Kötü bir huyun da var tabii. Kolay inanıyorsun ve sonunda hep üzülen sen oluyorsun. Biraz daha akıllanıp herkese güvenmesen hayatta daha mutlu olacağın kesin. Fiona'nın yüzündeki o sımsıcak gülümseme hep seninle olsun! Ayrıca Fiona tam bir kötü gün dostudur aynı senin gibi. Bunun yanında eğlenmeyi çok iyi bilirsin. Neşeli yapın hiç bozulmasın.

Lagertha Lothbrok!

Lagertha Lothbrok!

Vikings'in Lagertha'sı çıktın! Bu hayatta asla katlanamayacağın bir şey varsa o da iradenin ve fikirlerinin yok sayılıp kontrol altına alınmaya çalışılması. Sen kimsenin kontrolü altına girmez, doğru bildiklerinden de asla vazgeçmezsin. Asla vazgeçemeyeceğin özelliklerinden biri de gururun. Gururun her şeyin önünde gelir.  Bu özellikler de seni baskın biri yapmak için yetiyor. Liderlik yönün, keski zekanla insanların gözünde çok sağlam yer edinmişsin. Senin hayatına bir dokunan bir daha seni çıkaramıyor. Daha ne olsun!

June!

June!

The Handmaid's June'u çıktın! Sen çok ama çok güçlü bir karaktersin. Her şeyden önce tek başınasın ve bunca işi bu zamana kadar tek başına yaptın. Tek arkadaşınsa tırmanmaktan ve tutunmaktan aşınan tırnakların. Sevgide cesursun, ki bu özellik hiç kimsede yok. Eğer birisini sevdiysen onunla en kötüsüne bile varsın. Mutluluğu hiç umursamıyorsun, çünkü bilgesin ve biliyorsun ki en mühim şey güzel anlar, güzel anılar değil; sadece sevdiğinin yanında olması... Sadece...

Tokyo!

Tokyo!

La Casa de Papel'in Tokyo'su çıktın! Sen her şeyden önce çok mantıklı ve gerçekçi bir insansın. Hayalci, duygusal şeylerle işin yoktur senin. Bu hayatta tek istediğin şey var o da güç. Ama bunun için de kimsenin seni duygusuzlukla suçlamaya hakkı yok bir kere! Hayat bu, yemezsen yenilirsin. Bunu anlayana ve bu kafaya gelene kadar kaç kez canının yandığından bahsedip de üzmeyeceğim seni. Gerçi artık feriştahı da gelse üzemez seni! Sana mantığınla yarattığın kusursuz dünyanda mutluluklar, düşmanlarına da kolaylıklar diliyorum :)

Joyce!

Joyce!

Stranger Thing'in Joycu'u çıktın! Hayatın boyunca kendini çocukların ve  küçüklerine güç vermeye, onları hayata hazırlamaya, onların her sorunları ile adadın. Çocukları ile gülen, onlar ile ağlayan, bu uğurda kimseyi tanımayan güçlü, kararlı, karakterli bir insan. Aynı sen gibi... Çevrendeki insanların sorunları için kendini parçalayan, yüzleri gülsün diye her şeyi yapan sen. Bizim diyebileceğimiz tek şey olur sana o da kendini çok yıpratmaman. Herkes senini gibi olamaz çünkü!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
659
302
112
67
44
33
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ördekkaç

Ben Muhteşem yüzyıldaki Hürrem olmak istiyorum lkfjldg

Merida

Daenerys Targaryen'ı çıktın! kadın sonunda delirmişti ama neyse

Naz

efhjfhefhkhkwrqhqwfefvajdhfadshye

Hermione Granger

La Casa de Papel'in Tokyo'su çıktın!