Görüş Bildir
Haberler
Xperia Z4 İnce Bir Tasarıma Sahip Olabilir

Xperia Z4 İnce Bir Tasarıma Sahip Olabilir

ATKN
09.03.2015 - 14:06

Sony’nin yakın zamanda tanıtmasını beklediğimiz amiral gemisi Xperia Z4’ün tasarımına ilişkin bilgiler ortaya çıktı. Xperia Z4 çok ince bir tasarıma sahip olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Barselona’da düzenlenen MWC 15 etkinliğinde Samsung ve HTC’nin yeni amiral gemisi cihazlarını tanıtmasından sonra gözler bir diğer Android cihaz üretici devi Sony’e çevrildi. MWC 15’te Xperia Z4 Tablet’i tanıtan Sony, amiral gemisi mobil cihazı hakkında en ufak bir ipucu bile vermemişti.

Ünlü sızıntıcı Ricciolo bugün Sony Xperia Z4 ile ilgili bilgiler paylaştı. Ricciolo’nun sızıntısına göre Xperia Z4, çok ince bir tasarıma sahip olacak. Snapdragon 810 işlemci ile gelecek olan Xperia Z4’te çok farklı materyaller kullanılacak.

Bildiğiniz gibi Qualcomm’un Snapdragon 810'u çok fazla ısınan bir yonga seti. Xperia Z4’ün tasarımı ince olacağı için işlemci sıcaklığını kullanıcılar günlük hayatta çok rahat hissedebilir. Sony de bunun önüne geçmek ve tasarımdan ödün vermemek için Xperia Z4’te farklı materyaller kullanacak.

Bir diğer sızıntıya göre Android 5.0 Lollipop sürümü ile gelecek Xperia Z4’te su geçirmezlik sertifikası bulunmayacak. Cihazda ayrıca microSDyuvası da yer almayacak. Xperia Z4’ün tasarımının çok ince olması için bu iki özelliğin kırpılacağı düşünülüyor.

ShiftDelete.Net

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0