Görüş Bildir
Haberler
Whatsapp Yenilendi Bakın Hangi Özellikler Geldi, Whatsapp Yenilendi!

Whatsapp Yenilendi Bakın Hangi Özellikler Geldi, Whatsapp Yenilendi!

Whatsapp Yenilendi Bakın Hangi Özellikler Geldi, Whatsapp Yenilendi!

800 milyon aktif kullanıcısı olan ve yakın zamanda sesli arama özelliğine de kavuşan Whatsapp, v2.12.5.16 sürümüne güncellendi. Bu güncelleme şu an için sadece iPhone’lara gelirken, bakın yeni neler var:

1-) Artık sesli arama yaparken ses kalitesini belirleyebileceksiniz. Ses kalitesini düşürerek kota kullanımını azaltabilir, yüksek internet faturalarından kurtulabilirsiniz.

2-) Whatsapp’ta yedekleme yaparken artık mesaj ve fotoğrafların yanında video görüntüleri de yedeklenebilecek.

3-) Güncelleme ile Apple Maps üzerinden harita paylaşımı yaparken büyük harita parçacıkları kullanılıyor.

4-) Özel bildirim ayarı sayesinde artık kişiye özel bildirim sesi ayarlayabiliyorsunuz. Yani Ali mesaj yazdığında gelen ses farklı, Veli yazdığında farklı bir ses alabilirsiniz.

5-) Sohbet geçmişine giderken artık mesajlar otomatik olarak yüklenecek.

46 MB’lık bir alan kaplayan yeni güncelleme şu an için sadece iPhone’lardan indirilebiliyor.

Akıllı telefonların olmazsa olmazı, anlık mesajlaşma hizmeti sunan popüler uygulama WhatsApp, geçtiğimiz aylarda Web sürümünü yayınlamıştı. iOS işletim sistemli cihazlar hariç tüm Android, BlackBerry, Windows Phone ve Nokia S40/S60 modellerinde kullanılabilen WhatsApp Web yenilendi ve telefonla yapabileceğiniz tüm özelliklere kavuştu.

Web üzerinden mesajlaşma deneyimini üst seviyelere çıkaran WhatsApp Web ile kullanıcılar artık sohbetlerini arşivleyebilir, tamamen silebilir ya da profil fotoğraflarını değiştirebilir. Sürüm, tüm bunların yanında durum güncellemesi yapabilme ve kişisel grupları düzenleyebilme imkanı da sunuyor. WhatsApp Web‘i “web.whatsapp.com” adresi üzerinden, hesabınızı PC’niz ve telefonunuz ile senkron ederek kullanabilirsiniz.

Kaynak: http://www.antalyasonhaberler.com/wha...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın