Görüş Bildir
Haberler
WhatsApp’ta Kaybolan Mesaj Uygulaması Kalıcı Oluyor: İşte WhatsApp Yeni Güncelleme Özellikleri

WhatsApp’ta Kaybolan Mesaj Uygulaması Kalıcı Oluyor: İşte WhatsApp Yeni Güncelleme Özellikleri

Tüm dünyada en fazla kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kaybolan mesajları uygulamasını kalıcı hale getiriyor. En büyük rakibi Signal’in en dikkat çeken özelliklerinden biri olan kaybolan mesajlar uygulaması, geçtiğimiz günlerde deneme amacıyla yürürlüğe alınmıştı. WhatsApp, kaybolon mesajları kalıcı hale getirecek. Ayrıca artık mesajlara tepki vermek de olacak. İşte WhatsApp yeni güncelleme ile gelen özellikler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milyarlarca kullanıcı olan WhatsApp, en popüler mesajlaşma uygulamalarının başında geliyor. Akıllı telefonların vazgeçilmez uygulaması olan WhatsApp, yeni güncellemesi ile birçok yeni özelliği de barındıracak. Peki, WhatsApp yeni özellikler neler? İşte WhatsApp güncellemesindeki yeni özellikler…

Kaybolan Mesajlar Kalıcı Oluyor

Kaybolan Mesajlar Kalıcı Oluyor

WhatsApp geçen yıl rakibi Signal benzeri bir adım atarak, kaybolan mesajlar özelliği getirmişti. Son güncelleme ile tek bir yerden bütün mesajlaşmayı belirli bir sürenin ardından sildirmek mümkün olacak.

WhatsApp ayrıca 7 gün kuralını da değiştiriyor. Geçen sene başlayan uygulamada mesajlar 7 gün sonra kayboluyordu. Artık mesajların ne zaman kaybolacağına dair süreyi siz belirleyeceksiniz. WhatsApp halen bu konuda Signal'in gerisinde. Signal birçok seçenek sunarken WhatsApp 24 saat, 7 gün ve 90 gün seçeneklerini getirdi.

Mesajlara Tepki Verme Özelliği de Geliyor

Mesajlara Tepki Verme Özelliği de Geliyor

Anroid kullanıcıları için 2.21.24.8 Beta versiyonu dağıtıma sokan WhatsApp'ta mesajlara tepki vermek mümkün olacak.

Buna benzer bir özellik Facebook ve Instagram'da da bulunuyor. Meta (Facebook'un yeni adı) çatısı altındaki WhatsApp'taki bu güncellemenin ne zaman herkese açılacağı belli değil.

Yani artık bir mesaja cevap vermek yerine sadece mesajı beğenebilirsiniz.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
12
11
7
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın