Görüş Bildir
Haberler
Wesley Sneijder Kimdir? Wesley Sneijder Kariyerinde Kaç Gol Attı, Nerede Oynuyor?

Wesley Sneijder Kimdir? Wesley Sneijder Kariyerinde Kaç Gol Attı, Nerede Oynuyor?

Elif Ateş
06.05.2022 - 13:05

Dünyanın en iyi futbolcuları arasında yer alan Wesley Sneijder, hem özel hayatı hem de başarıları ile uzun yıllar boyunca konuşuldu. Sadece dünya takımlarında değil, Türkiye'nin en iyi takımlarında da forma giydi. Dünya Kupası maçlarında attığı goller ile bilinen Wesley Sneijder, bir dönemin transfer yıldızlarından biri olarak görülüyordu. Ünlü futbolcu Wesley Sneijder'in şuan hangi takımda oynadığı ise birçok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Wesley Sneijder kimdir? Wesley Sneijder kariyerinde kaç gol attı, nerede oynuyor? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Wesley Sneijder Kimdir?

Wesley Sneijder Kimdir?

Wesley Sneijder, 9 Haziran 1984 yılında Hollanda'nın Utrecht kentinde dünyaya geldi. Abisi Jeffrey Sneijder futbol oynadığı zamanlarda onu örnek alan Wesley Sneijder, 8 yaşında keşfedildi. 17 yaşında geldiğinde profesyonel futbol oynamaya başladı.

Rodney Sneijder adında bir kardeşi daha bulunuyor. Kardeşi de kendisi gibi futbol ile ilgileniyor. Wesley Sneijder 2005 yılında Ramone Streekstra ile evlendi. Bu evlilikten Jessey Sneijder adında bir çocuğu oldu. 2009 yılında boşanan Wesley Sneijder, 2010 yılında ise İspanyol oyuncu Yolanthe Cabau ile evlendi. Çiftin 2015 yılında Xess Xava Sneijder adında bir erkek çocuğu dünyaya geldi.

Wesley Sneijder Kariyerinde Kaç Gol Attı, Nerede Oynuyor?

Wesley Sneijder Kariyerinde Kaç Gol Attı, Nerede Oynuyor?

Wesley Sneijder  AFC Ajax, Real Madrid FC, FC Internazionale Milano takımlarında uzun yıllar forma giydi. 2012 yılında Galatasaray'a transfer oldu. Galatasaray ve Hollanda Milli takımda oynayan futbolcu, 2019 yılından itibaren futbol oynamayı bıraktı.

Wesley Sneijder kariyeri boyunca 180 maçta oynadı. Bu maçlarda toplamda 58 gole imza attı. 58 golün sadece 45'ini Galatasaray'da oynarken attı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın