Görüş Bildir
Haberler
Vücudunun Hangi Organı Gibisin?

etiket Vücudunun Hangi Organı Gibisin?

Aburoski
24.01.2020 - 16:00

Bakalım sen vücudunun hangi organı gibisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım. :)

3. Senin için sevmek mi sevilmek mi daha önemli?

4. Hiç yürüyen merdivenlerin sol tarafında durdun mu? Bize doğruyu söyle. :)

4. Hiç yürüyen merdivenlerin sol tarafında durdun mu? Bize doğruyu söyle. :)

5. Önceden hoşlandığın insan arkadaşınla sevgili oldu. İlişkisi sürerken seninle de görüşmek istedi. Tavrın ne olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Genel olarak yüksek sesle konuşan insanlar seni sinirlendirir mi?

7. Peki kahvaltı sence gereksiz bir öğün mü?

7. Peki kahvaltı sence gereksiz bir öğün mü?

8. Son olarak, gururunu ayaklar altına alıp o kişiye mesaj atar mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gözlerin gibisin!

Verdiğin cevaplara göre senin karakterin tıpkı gözlerin gibi. Bildiğin gibi her organ gibi gözler de insanlar için çok önemli. Onlar bizim elimiz ayağımız gibi. Etrafımızdaki olup biteni görememiz için gerekli. Sen de gözlerin gibi  Hiçbir detayı kaçırmıyorsun. Etrafında olup bitenleri anında görüp yorumluyorsun. Biraz meraklı bir yapın var anlayacağın. Bu merak bir süre sonra başını yakabilir haberin olsun. Biz baştan söyleyelim de. :) 

Ayrıca bunun yanında çok hassas bir yapın da var. Özellikle son dönemlerde ağlak bir halde dolanıyorsun. İnsanlar bu durumunu fark etmiş. Sen zaten duygularını hemen belli eden de bir insansın. Daha kısa zaman önce fıldır fıldır yerinde duramazken şimdilerde dokunsalar ağlayacak moddasın. Merak etme bu kısa zaman sonra geçecek. Yine o neşeli haline geri döneceksin. Gözlerinin içi gülecek. :)

Beynin gibisin!

Verdiğin cevaplara göre sen tıpkı beyin gibisin! Öncelikle IQ'nun yüksek olduğunu belirtmek isterim. Çok akıllı bir arkadaşımızsın. Geçmişte de şimdi de hep parmakla gösterilmişsin. Bunun yanında sende hep bir yönetme durumu var. Etrafında olup biten her şeyi kontrol altında tutmak istiyorsun. İlginin hep üzerinde olması seni motive ediyor. Sen tam bir yönetici pozisyonundasın. 

Ayrıca her zaman mantığıyla hareket eden, hayatında duygusallığı yer vermeyen birisin. Duygusal insanların zayıf olduğunu düşünüyorsun. Attığın adımları önceden hesaplıyorsun. Hata yapma oranın senin çok düşük. Asla hayatında hataya yer vermiyorsun. İnce eleyip sık dokuyorsun. Bu senin için külfet değil tam aksine gayet seni motive ediyor. :)

Burnun gibisin!

Verdiğin cevaplara göre sen tıpkı burun gibisin! Senin içinle dışın bir değil. Dışarıdan çok sıradan, dertsiz tasasız bir insan gibi görünsen de içinde aslında neler neler dönüyor. Bunu kimseye göstermiyorsun. İnsanlar senin hiçbir şeyi umursamadığını falan düşünüyor fakat öyle değil. Seni yaşama bağlayacak şeylerin çok iyi farkındasın. Onlar olmazsa sen nefes dahi alamazsın. 

Hayatına kimleri dahil edeceğini de çok iyi biliyorsun. Bir insana baktığında onun senin için zararlı olup olmayacağını kestirebiliyorsun ve buna göre davranıyorsun. O kişinin hayatına girmesini bir şekilde engelliyorsun. Bu nedenle sen öyle sıradan bir insan değilsin. :)

El gibisin!

Verdiğin cevaplara göre sen tıpkı el gibisin! Öncelikle senin bu hayatta başaramayacağın hiçbir şey yok. Her şeyin üstesinden geliyorsun. İnsanlar bunun da farkında bu nedenle seni parmakla gösteriyorlar. Elini attığın her işi istediğin gibi sonuçlandırıyorsun. 

Aynı zamanda çok da yetenekli birisin. Bu seni motive ediyor. Bunun yanında çok da zarif bir insansın. Çok kolay sinirlenmezsin fakat  sinirlendiğinde de karşında kimi olduğunu görmeden onu kırabiliyorsun. Tabii bu çok nadir oluyor. Bu nedenle bu zaman kadar bu konuyla ilgili sorun yaşamıyorsun. 

Sana dört dörtlük bir insan olduğunu söyleyebilirim.

Kalbin gibisin!

Verdiğin cevaplara göre senin karakterin tıpkı kalbin gibi! Hayatını belli bir düzen içerisinde yaşıyorsun. Yeniliklerden hoşlanmıyorsun. Ekstra bir durumla karşılaştığında dengen şaşıyor. Bu nedenle biraz zayıf bir yapın var. Seni kolayca yıkabilirler. Bu nedenle kendine aşırı derecede önem göstermelisin. Güçlü olmalısın. Farklılıklarla karşılaştığında direncini yükseltmelisin.

Ayrıca duygusal da bir insansın. Duygularının esiri olmuşsun diyebiliriz. Mantık senin için çok çok arka planda. Onu çok fazla devreye sokmuyorsun. Duygularınla hareket ettiğin için de birçok kez yanlış kararlar da almışsın. Olsun, insanlar hata yaptıkça olgunlaşır. Bu seni üzmesin yani. Önemli olan senin çok iyi bir insan olman. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
997
418
226
90
68
44
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rendan34

Çıkacağım organ beni ürpertebileceği için testi cevaplamadım.

Onur Önal

Gözlerin gibisin! Bir harfle kurtardım.

asel belis ak

gözlerim gibiymişimm:)