Görüş Bildir
Haberler
Victoria's Secret Fashion Show 2014'ün En Dikkat Çeken 16 Modeli

etiket Victoria's Secret Fashion Show 2014'ün En Dikkat Çeken 16 Modeli

Victoria's Secret
11.01.2015 - 15:51 Son Güncelleme: 31.05.2022 - 15:21

16. Daniela Braga

16. Daniela Braga

Brezilyalı 19 yaşındaki Daniela sadece Exotic Traveler segmentinde yürümesine rağmen adından bolca söz ettirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Shanina Shaik

15. Shanina Shaik

23 yaşındaki Avustralyalı model. 2011 yılından beri Victoria's Secret'ta. Fakat 2013'teki moda şovunda yoktu. Bu yıl giydiği kostüm ve yürüyüşüyle fazlasıyla dikkat çekti.

14. Blanca Padilla

14. Blanca Padilla

20 yaşındaki İspanyol model. Önümüzdeki senelerde melek olacağı konuşuluyor.

13. Maria Borges

13. Maria Borges

2013 yılından beri Victoria's Secret modelleri arasında olan Angolalı 22 yaşındaki model. Podyumdaki dansları ve pozlarıyla dikkat çekmeyi başardı.

12. Sara Sampaio

12. Sara Sampaio

Melek olacağı konuşulan ve bu yıl 2 farklı kostüm giyen 23 yaşındaki Portekizli model. Podyumdaki pozları ve seksiliği ile adından bahsedilenler arasındaydı.

11. Devon Windsor

11. Devon Windsor

Bir röportajında Victoria's Secret kanatlarını giymenin nasıl bir duygu olduğunu merak ettiğini söyleyen ve bu yılki 2 kostümü de kanatlı olan 20 yaşındaki Amerikan model hoş görüntüsü ve gülümseyen yüzü ile dikkatleri çekmeyi başardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Constance Jablonski

10. Constance Jablonski

2010 yılından beri model olmasına rağmen podyumda ilk defa bu kadar rahat ve özgüvenli adımlar atan 23 yaşındaki Fransız model. Gilded Angel segmentinde sahne arkasına yürürken kendinden geçmiş şekildeki dans ve tavırlarıyla dikkatleri çekmeyi başardı.

9. Lindsay Ellingson

9. Lindsay Ellingson

Dikkatleri seksiliği ve sevimli tavırlarından çok bu yıl geride kalışıyla çeken 30 yaşındaki Amerikan model. 2010 - 2013 yılları arasında melek olan model artık maalesef bu kadroda değil. 2015 senesinden sonra sözleşmesi bittiği düşünülüyor. Ne diyebiliriz? Yazık oldu.

8. Elsa Hosk

8. Elsa Hosk

2011 yılından beri PINK'te modellik yapan ve bu yıl melek olmasıyla dikkatleri üstüne çeken 26 yaşındaki İsveçli model. Fairy Tale segmentinde giydiği kostüm ve pozu  ile melek olmanın hakkını verdi.

7. Stella Maxwell

7. Stella Maxwell

Victoria's Secret'a gelişi ile ' Victoria's Secret Fashion Show'un En Ateşli 10 Modeli ' listesine 8. sıradan giren Belçika doğumlu 24 yaşındaki İngiliz modelin yakında melek olacağı düşünülüyor.

6. Doutzen Kroes

6. Doutzen Kroes

29 yaşındaki Hollandalı model. Geçtiğimiz yıl Myllena adında bir kız çocuk doğurmasına rağmen fit görüntüsü ile dikkatleri çekti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Lily Aldridge

5. Lily Aldridge

Bu yıl ilk kez bir segmentin açılışını yapan 29 yaşındaki Amerikan model. Kostümü, pozu ve yürürken Taylor S. ile el ele tutuşmasıyla dikkatleri topladı.

4. Karlie Kloss

4. Karlie Kloss

Bu yıl ilk defa bir segmentin açılışını yapan  22 yaşındaki Amerikan model. Taylor Swift ile açılışını gerçekleştirdiği Angel Ball segmentinde dikkatleri çekmiş bulunmakta.

3. Candice Swanepoel

3. Candice Swanepoel

26 yaşındaki Güney Afrikalı Victoria's Secret meleği. Giydiği 3 farklı kostüm ve muhteşem gülüşüyle dikkatleri çekti.  Aynı zamanda da  ' Victoria's Secret Fashion Show'un En Ateşli 10 Modeli '  anketindede 1.sıradaydı.

2. Behati Prinsloo

2. Behati Prinsloo

Geçtiğimiz yıl Maroon 5 grubunun solisti Adam Levine ile evlenen 25 yaşındaki Nambiyalı Victoria's Secret meleği bu yıl şovun açılışını yapan isim oldu. Kostümleri , seksi bakışları , gülümseyişi ve güzelliği ile başımızı döndüren Behati dikkatleri üzerine toplamayı da başardı.

1. Adriana Lima & Alessandra Ambrosio

1. Adriana Lima & Alessandra Ambrosio

Victoria's Secret tarihinde bir ilk olan ikili fantazi sutyenleri taşıyan 33 yaşındaki Brezilyalı modeller Adriana & Alessandra. Podyumdaki sempatik tavırlarıyla ve taşıdıkları her biri $2 milyon olan sutyenlerle gözlerimizi alamadığımız bir açılış gerçekleştirdiler.  Gecenin en dikkat çekici modelleriydiler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
15
8
4
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın